Байрон Каті: Тексти пісень, а це означає: Правда ми не хочемо бачити

Ми працюємо над тим, що викладачі, які нам найбільше потрібні люди. Наші дружини, батьки та діти є кращими менторами, які ми можемо надіяти. І знову ми покажемо, що ми не хочемо бачити, поки не будемо бачити.

Люди часто запитують мене, якщо я мав будь-яку релігію до 1986 року. І я кажу, "Так". Моя релігія була, що мої діти повинні підбирати їх шкарпетки. Він був моїм релігією і я був повністю відданий йому, хоча він ніколи не працював. Тоді один день, коли робота вже була жити в мене, я зрозумів, що це просто не вірно.

Реальність полягала в тому, що вони залишили свої шкарпетки в день після дня, незважаючи на роки блювоти, прокидання і покарання. Я знав, що я хотів, щоб забрати мої шкарпетки, якщо я хотів їх. Мої діти щасливий А з носками настилають на підлогу.

Так, хто мав проблему? Я був.

На підлозі зробляли своє життя складніше, а не самі шкарпетки. І хто мав розчин? І знову з мене. Я знаю, що я можу бути безкоштовною або правою. Тільки займали мені кілька моментів, щоб підійти шкарпетки без думки про дітей.

І сталося дивовижне. Я зрозумів, що Мені подобається. підібрати шкарпетки. Я зробив це для себе.Не для них. Не було нудного домашня робота, підібравши шкарпетки і побачивши чистий підлогу стала насолодою. Помітно, вони помітили, що він дав мені задоволення, і почав підбирати самі шкарпетки, без нагадування.

Наші батьки, наші діти, наші дружини і наші друзі натискають всі наші кнопки, поки ми не розуміємо, що ми не хочемо знати про себе. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Байрон Каті, «Чи є любов»

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: sobiratelzvezd.ru/uchitelya-v-kotoryx-my-nuzhdaemsya-eto-te-lyudi-s-kotorymi-my-zhivem-sejchas/