"Сайт" Пропозиція
шоколадний млин шедевр смаку і краси. Без борошна, тіста, яєць, ідеально підходить для тих, хто не хоче засихати випічкою.
Не можна помилитися з варенням, не можна зіпсувати торт. Єдине, що варто звернути увагу на якість продукції.
р.
Крем повинен бути достатнього жиру, а шоколад необхідний гіркий для затінювання ніжності мусу і солодкості згущеного молока. У супермаркеті «Бакалі» можна знайти супроводжуючий пудинг в пачці.
Не боятися довгого переліку інгредієнтів: вони все повторюються! Готування простіше: розтопити, перемішати і залити в форму.
Склад для основи
- 250г печиво печиво печиво
- 200 г гіркого шоколаду
- 1/2 ст.л. окропу
- 1/2 ст. крему (38% жиру)
Інгредієнти для мусу згущеним молоком
- 500 мл вершки (38% жиру)
- 1 pp (80g) розчинний ванільний пудинг
- 2 ст.л. вареного конденсату
Глазові інгредієнти
- 150 г гіркого шоколаду
- 150 мл вершки (38% жиру)
- 50г вершкове масло
Підготовка
- У Soteinuk поєднують інгредієнти для бази: шоколадМасло, варене згущене молоко і вершки. Поставте контейнер на вогонь і з постійним перемішуванням доводять її до однорідності. Зніміть стейк з вогню, злегка охолоджену шоколадну масу додайте не надто дрібні печиво.
- Дно знімної форми діаметром 24 сантиметрів покрито пергаментом. Якщо ви хочете отримати тортиПокладіть пластикове кондитерське кільце всередині форми. Якщо у вас немає одного, це океї. Поставте шоколадну масу з печивом в форму і рівень.
до 1 2 3 4+
- Отримати готовий. товстий:змішувати і потім збивати крем і миттєвий пудинг. Наприкінці додайте згущене молоко.
- Покладіть мус на основу, вирівняйте його поверхню силіконовою лопаткою. Поставте торт в морозильну камеру протягом години.
р.
- Для приготування їжі. глазур подрібнити шоколад і вершкове масло, додати вершки і, помішуючи, принести масу до однорідної консистенції. Прохолодити в кімнатну температуру і залити глазур над мусом. Поставте торт в холодильник так, щоб глазур замерзає.
Дуже соковитий, смачний, шоколадний. Я не хочу турбуватися про калорій, іноді я можу це дозволити.
Цей рецепт буде розтопити будь-яке серце, поділитися ним!
Стаття
Марина Артемова Любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.