Це коротка історія - найкраща я читаю останнім часом!

The Egg by Andy Weir - це коротка історія, яка переплітає поняття життя, смерть та життя після смерті. Він написаний так просто, що іноді важко вірити, як ці звичайні слова підходять так багато значення і мудрості. Веб-сайт Він говорить про те, що історія може дійсно похитати весь світогляду і, безумовно, ви думаєте про те, що ви і як ви пов'язані з вашими сусідами.

Візьміть 5 хвилин на час. Ви не пошкодуєте.

Ви загинули раптово на своєму шляху додому.

Він був випадковою, невагомою, але все ж жирним. У вас є дружина і два діти, але ваша смерть була безболісна.

Не вдалося врятувати вас, але ваше тіло було настільки неоднорідним, що виявилося ще краще, повірте мене.

А потім ви зустрілися.

- Що таке? Ви запитали. - Де я?

- Я відповів:

до Був автомобіль. Вона була літати на мене з жахливою швидкістю.

- Так, я сказав.

- І ... Я помер?

до Так, я сказав. - Але не хвилюйтеся, всі гинуть.

Ви дивилися. Немає нічого. Просто і я.

- Що таке місце? - Ви попросили. - Чи це життя після смерті?

- Щось таке, я відповів.

- Ви Боже?

- Так, я відповів. - Я Бог.

- Моя дружина і діти...

- Що? Я запитав.

- Чи є вони божевільні?

до Саме те, що я хочу почути. Ви просто загинули, але ви турбуєтеся про вашу сім'ю. Це чудово.

Ви дивитесь на мене захоплено. Я не шукав Бога. Я шукав як нормальний чоловік, можливо, жінка. Якось впливова людина, більш як молодший вчитель, ніж великогабаритне почуття.

до Не хвилюватися, я відповів. - Вони будуть тонкими. Вашим дітям запам'ятається чудовий батько, вони ще не розчарували вас. Ваша дружина торкнеться неоднорідно, але глибоко вниз вона буде відчувати рельєф. По-перше, ваш шлюб був розірвав на швах. Якщо це будь-яка консолідація, вона дуже сором'язлива від цього почуття рельєфу.

до Що відбувається далі? Я збираюся пекти або небо?

- Ні, я відповів. - Ти реінкарнаєш.

- Так індуси були правими?

- Всі релігії знаходяться прямо в своєму шляху, я сказав. - Приїхати з мене.

Ви продовжили мене через недійсну.

до Де ми йдемо? Ви запитали.

- Десь зокрема. Це просто краще поговорити під час ходьби.

- Тоді яка точка? Ви запитали. Коли я народився, я буду як білий лист? Дитина. Тексти пісень, а це означає: І все, що я зробив в цьому житті, не означає нічого?

- Не на всіх, я відповів. Ви вже маєте всі знання та досвід минулих життів, ви просто не пам’ятаєте їх.

Я припинив і кладемо руки на плечі.

- Ваша душа багато разів дивовижна, красива і велика, ніж ви можете уявити. Людина може мати лише невелику кількість інформації про те, хто ви є. Це як приклеювання пальця у склянці води, щоб побачити, чи це гаряча або холодна. Ви тільки дайте невелику частину себе в світ і ви отримаєте весь досвід.

Ви були в людському тілі протягом останніх 48 років і ви ще не відчуваєте решту вашої величезної свідомості. Якщо ми залишимося трохи довше, ви починаєте запам'ятати все. Але не існує сенсу, щоб зробити це між життям.

- Як багато життів я жив перед?

до О, багато. Так багато різних життів. Цього разу ви будете китайським селяном в 540 році.

- Зачекайте, як це? він дивився. Ви збираєте мене вчасно?

- Ну, я даю технічно. Час, як ви знаєте, існує тільки в вашому Всесвіті. Де я прийшов з, це різні.

- Зачекайте, що ви народилися десь, теж?

- Звичайно, я пояснив. І є багато більше, ніж мені. Ви, ймовірно, хочете дізнатися, як це, але чесно, ви не зможете зрозуміти.

до О, ви трохи дивилися. Але чекаю, якщо я був відроджений в різних місцях і разів, я можу зустріти себе один раз.

- Нудота. І це буває весь час. Але це те, що кожен раз, коли ви засвоюєтеся в своєму житті, ви не помітили його.

- Тоді яка точка?

- Реал? - Я запитав. Ви дійсно попросите мені те, що сенс життя? Чи не ви думаєте, що це досить дрібне питання?

до Ні, це гарне питання, ви наполягаєте.

Я дивився на очі.

до Значення життя і причини, що я створив цей Всесвіт, щоб зробити вас, щоб розвиватися.

до Ви означає людство? Ви хочете розвиватися?

до Немає, просто ви. Я тільки створив для вас. З кожним новим життям ви ви виростите, і ваша душа виростає більше і мудрості.

- Чи це все для мене? Але що про інші?

до Немає інших, я відповів. Є тільки ви і я в цьому Всесвіті.

Ви збираєтесь на мене.

до Але всі ці люди на Землі...

до Все, що ви. Ваші різні ребірти.

- Зачекайте, що я все?

- Ну, тепер ви починаєте розуміти, я сказав і прокинувся на спині.

- Я кожного чоловіка, який коли-небудь жив?

- Так, і всі, хто ніколи не буде жити.

- І я Абрахем Лінкольн?

- Так, і ви John Wilkes Booth, я додав.

- І я Гітлер?

до І загинув мільйони.

- Я Ісус?

до І всіх, хто пішов з ним.

Ти спокійний.

до З кожним днем ви боляче кимось, ви пошкодуєте себе. Тексти пісень, а це означає: І кожен раз ви добре, ви робите це для себе. Кожен момент щастя або болю, які люди коли-небудь досвідчені, у вас є.

Ви думали довго.

- Чому? Ви запитали. - Чому все це?

- Бо один день, - Я сказав: "Ви будете любити мене. Тому що ви, як мені, ви моя дитина.

- Ну, ви сказали, що я Бог?

до Ні, ні. Ви все ще ембріон, ви ще ростете. І тільки коли ви живете в будь-який час життя людини, вам буде достатньо, щоб народитися.

до Так весь Всесвіт, ви сказали, це просто...

до Яйце, я сказав. - Тепер ви повинні рухатися на.

І кладемо на дорогу.

РџРμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμллРμР»РμР»РμР»РμллРμллРμллРμлллРμллРμРμллллллллллРμллллллллллллллллллллРμРμР»РμРμллРμРμллллллллРμллРμРμР»