315
Я ніколи не спілкуюся з дітьми, як це.
Веб-сайт Оприлюднює емоційну статтю психотерапевтом, спеціалістом з здорового харчування та просто мамою Ольгою Карчевської, яка пояснює, чому так важливо для лікування дітей по відношенню і любові їх безумовно. Висновок Ольги може здатися занадто категоричною до деяких, але є дуже велика кількість правди в них.
- Учора в метро сіла на лавці чекає поїзд з матір'ю і сином 6 років. Його мати втомлено і монотонно запекла його з частотою стробокопа на с. диско. Ординарно так глухий, без сильної небезпеки, зрозуміло, що вони завжди мають. Це так:
- Мама, мій живіт болить...
- Хто блюм? Я сказав, що не їсти, що багато. Ви не знаєте, що робити, ви наповнилися. Я не маю тебе? Чому ви їсти так багато? Дивись на штани. Все змащена як свиня. Я змив ці штани вчора, і я повинен зробити це знову. Отримайте поїзд тут. Хто буде приймати ваші речі, Дядько Федя? Ви завжди залишаєте все скрізь.
Хлопці звернулися, взяли свої речі і пішли на машину. У мене все стискається всередині. З двох причин. По-перше, це те, як я розмовляв як дитину. По-друге, коли я дуже втомився або знепресований, Я зроблю це до сина мій.
Я хотів сидіти поруч з хлопчиком, патити його на животі, тримати його близько до мене, сказати щось схоже, не слухайте її, ви океї, ви просто дитина. Ви не знаєте, як їсти, ви не маєте головного мозку, який достатньо для вас, щоб контролювати себе, що ваша мама повинна робити. Це нормально для вас, щоб отримати ваш одяг брудним. Ти, і ти хлопчик. Ви просто повинні виглядати як посередник від голови до пальця. А ви не завжди можете відслідковувати ваші речі у вашому віці, особливо з тих пір, поки це ніч, ви дуже втомилися. І додайте щось схоже на «кітці, зайчик, мій хороший», як я дзвонив сина в моменти ніжності.
Але я сидів на іншому боці перевезення, закривши очі і відчував кого-небудь кричу. У мене був голос, що тягне мене кожен крок шляху. До болю (натурально - до болю) знайомі "ви маєте руки з...", «Хто вам буде потрібно це», «Год, що виросте з тебе».
Я виріс і навчився захистити себе. Я не скажу мені, що шлях більше. Вчився мені роки психотерапії, щоб дізнатися, як це зробити. Реставрація кордонів, знищених до землі. Реконструкція самозахисту. Приймання. Але голоси в моїй голові все ще зі мною. Затративши трохи більше звичного для виснаження, а зламаний запис починає знову грати знайомі слова.
Я живу в іншій частині світу, між мене і матір'ю майже 8 тис. кілометрів. Ми рідко дивимося один одному і рідко говоримо по телефону. По телефону, вона вже навчалася тримати своїх думок про свої жіночні, людські та професійні якості. Тексти пісень, а це означає: Я люблю тебе! Хоча кілька років тому, навіть після перегляду програм з моєю участю (Я був залучений як консультант з дієтології) на Першому каналі (в координаційній системі мами вище тільки простір), вона попросила мене: «Коли ви знайдете нормальну роботу? й
Але якщо ви намагаєтеся провести більше дня разом фізично, то фотографії з дитинства прийдуть до життя. Тому що її мама лікувала кілька разів гірше в дитинстві. Вона дає мені 2% рішення про те, що її мати, мій жорстокий бабуся, дав її.
Я хотів би сказати, що мантра всі мої діти, "О, я ніколи не буду говорити, як це." Але коли я роздратований і де-інергований і контроль ослаблений, це так, як якщо ззовні я можу почути мій рот, що прокидається дуже схожими текстами у моєї дитини з дивовижно автентичними інтонаціями - сім'єю.
Я абсолютно не відлягаю маму, для чого вона сказала близько 30 років тому, і що вона не скаже на всіх – «пов'язана дівчина», «ми сім'я», «ми добре». Я вже відчував у власній шкірі, скільки прошивок впливає на нас на ранньому дитинстві. Ці програми непросто скасувати. Не легко встановлювати нові на вершині старих. Я можу тільки співати з нею. А маму, яка, як ви можете уявити, була ще гірше в дитинстві. А якщо ви дивитеся далі в історію сім'ї, то сам девіл розламить ноги і відійде, відкинувши, на іншому місці. Декулакізація, голод, війна, вороги народу – це все.
Я можу тільки любити їх все, хрещений, живий як кращий я міг, мої предки, батон я проходив. Все, що я можу зробити, є любов мій син так що це страшне реле може бути переривається.
За допомогою апологізації після поломок (які, не так часто, не так часто), пояснюють, чому це відбувається. 10 разів на день забезпечення безумовної любові. Поза «69» Зробіть позитивні повідомлення. Відповідаючи йому як дорослий для дитини – так що він теж навчиться нести відповідальність за кого, коли він виростає. Я роблю себе краще.
Я хочу голосувати в голову, щоб розповісти йому, він має право жити. Він має право на любов, тому що він народився. Що він не має заслуги. Що він є природним, розумним і талановитим (все правда), що він має велике серце і буде рости, щоб бути справжнім чоловіком. Він вже показує себе як реальний чоловік: він завжди відкриває двері для мене, відкидає мої ваги - Я не навчав його.
І я спробую зробити це, ослабляючи голоси в голові. Так, вони все ще існують, і напевно завжди будуть. Але я не завжди слухаю їх, так само, як і шум автомобілів, що проходять поза вікном. Ви звикли до всього. Я менша і менша намагаюся заслуги любові і мого права, щоб мати і більше і більше, просто будучи себе.
Я розумію, що це не просто моя історія. Наші люди мають історично низьку самооцінку. До цих змін нічого не змінить. Не буде справедливих виборів і не чистих вулиць. А замість того, буде війна з сусідами, крадіжка, криється, п'яна і деградація.
Я не маю відповіді на питання, що робити з ним. Як допомогти людям позбутися від голосів у своїх головах розповідають їх свиней, дорослі мари, жирні корови. Голоси розповідають їм, щоб вийти на п'яний, щоб повернути обсяг вниз. Або вирушайте на дитину. Або зацікавити всіх.
У своїй координаційній системі все починається з себе. Він перетворюється на професіоналів для допомоги, медитати, промені, робить йога – загалом, допомагає йому. Він намагається любити своїх дітей і своїх батьків – недосконалість, роздратування. Коли він навчається це зробити, він починає навчатися на сусідах, колегах на роботі, випадкових пасерах. Коли ви починаєте займатися себе, бажання змінити інших стає набагато менше.
Коли ми починаємо поважати себе, кожен з нас, то у нас буде все – справедливі вибори і чисті вулиці.
Сайт: www.adme.ru
«Що хочу бути такою жінкою». Чудові вірші.
12 смішних і філософських коміків про наше життя, що весь Інтернет любить