Деякі коти є справжнім скарбом! Що ми будемо говорити про веселу історію життя.
Веб-сайт на соцмережах.
Вони отримали безкоштовно, тепер дорослі. Не безсонні ночі над колискою, ні зубами, ні педіатрів, ні інших додатків для вирощування. Один цілий, нерозбірний освітою кіт ...
Сім'я застосувала, захоплено шок і назвав кота Боренка. Чотири рази. А потім це не так.
Відмінною особливістю цього кота була недбалість. Про нас
муфтай У максимальному розумінні слова. Він був, якби він з'ївся не для себе, але для всієї Греції в кризі. На кухні зі смугастим баком, відштовхуючи дітей від столу з табуретами. Він зрадив свій м'ясорубку і знайшов і прихований. Він не пропустив навіть комарів - він спійманий і ate з gourmet snout.
Вони намагалися годувати Боренка ще раз. Кохання вдячно засвоюється, лікується, зміцнюється і raked двічі інтенсивно. У той же час від кота щасливо гасити бас щось схоже на «Життя було успіхом, млaugh!»
Як Боренка тихо, на пташенях, перетягнувши кілограм замороженого фаршу і витримали його за завісу в спальні, не тиснуть і разом з упаковкою, стало зрозуміло, що з ім'ям для його гомілкової коні сім'я пропущена. Боренка стала Борзель. За словами голови сім'ї, кот почав називатися набагато більш непристойним, але з збереженням загального значення - "чорти!"
Борзель однаково гамбл від столу і ковбаси і лимонів. На вечерю він практично слізився в рот власника зі спредою лапою. І з цієї лапи він взяв Олів'є з свого майстра. Смокче смажені пиріжки прямо з каструлі. У польоті він виділив шпинінговий мішок на кухні двері і кришки з сковороди. Сім'я чекала з трепідацією для цього куба, щоб відкрити холодильник.
У другому місяці кішка зрозуміла, що все, що падає на підлозі, через те, що людський корм стає його їжею за замовчуванням. Сім'я похилого віку відразу почала скидати їжу набагато рідше і навіть навчатися рівноважно зловити все падіння в сантиметрі підлоги.
Кіт вирішив цю проблему, стрибаючи на столі, з усіма чотирма лапами в пластину, один рух перенести їжу в категорію їжі без участі підлоги. Якщо тарілка в цей час була борщ, Борзель відтворився в ній, а потім клацнув все і кожен навколо, щоб стерильна чистота.
Одна ніч, голова сім'ї в Борзель в коридорі. Він переніс бар в зубах і думав, де буде вигідніше інвестувати його. У шафі або під диваном?
Подумавши про інвестиції, що перешкоджають матові з вище. Коли власник спробував розірвати лоф від кота, то виявилося, що вони виросли в область перегна і не хочуть, щоб частина, одна з двох чоловіків навіть сховав.
В кінці, кожен почав думати, що кішка невпинно виглядає на бабусі. І голова сім'ї - що працює для їжі для кота і седатив для відпочинку.
Про нас Пошуковий двигун для запиту «кішка крадіжок і їсти» відразу дав фото Борзель з перетягуванням шести метрів інших сосисок, а нижче – посилання на поради щодо боротьби.
Наприклад, про бризки в їди кішка неприємно вологою водою. І кидаємо металеву баночку з відтіненням монет в неї. За словами експертів, бризок і шуму не люблять котів так багато, що вони відразу редукують. Деякі Knyxens починають робити.
Але дуже важливо поплести і кидати невідповідно так, щоб кішка не розуміла, що брудна. Він не лягла вам з власною вкраденою курячою лапою.
Борзель, безумовно, не помітив, що розбризнув. Був зайнятий. Але я щаслива з водою. Я повинен мати щось для змивання простого ріжуча.
І був дуже страшний мій бабуся. Я мав трохи попасти на неї з розпилювача. У кішки переїхала банку з ріжуча з нечіткою і продовжував харчуватися в одному темпі.
До речі, методи працювали на бабусі. Вона відмовилася їсти на деякий час. І в'язання.
Спосіб встановлення датчиків руху і отрутних перехрещувань по периметру кухні відхилено. З тієї ж бабусі. Ми вирішили захистити площу навколо столу за допомогою вініра і гострих ударів.
Борзель був здивований спочатку, потім змащений, подивився на всіх. Я впав сигнал тривоги в салаті з холодильника.
За перший раз у світі будильник став краплиною.
Останній.й
Під шліфуванням кігтів на металі кот відірвав від маузолу їжі, з складністю і матом перетягування шиї до дверей і навіть більшою складністю і матом, що запускається в відкритий простір доступу. Не далеко, не далеко, ніж мат. Бо він сам собі в розмір карликового вівця і став, крім недбалості, також поганий.
І, нарешті, будинок приїхав мир і постійні пороги. Бабця почала в'язання і знову їсти. Голова сім'ї розслаблений таким чином, щоб він дозволив собі зимову риболовлю подорожувати. Три дні idyll пропускаються швидко, як металева баночка через кухню.
У четвертому день на сніданок сім'я відкрила видовище, що можна порівняти з красою і хвилюванням до Кенії та оплатити прогулянку.
Зовні вікна на сітці з замороженим ловом, гойдалки від вітру і емоцій, Борзель вішалка.
Він вішати і ate.Тільки один раз я дивився на поголені сім'ї. І продовжив загнили рибу хвостом з рибного каменю.
Щоб сльозити Борзель з авокаки ніхто не підняв руки. Перемішуючи, вони були ввезені в кухню і надягають в хору до щелепи в кутку. І вони виглядали на систематичному заточуванні вісім кілограмів очистки. Припустимо, вони слізли.
Якщо ви щасливі з котом, це буде назавжди.Укр Рус Eng