10 книг, які не пускаються до кінця

Осінь - найкращий час, щоб загорнути себе в ковдрі, врегулювати в затишній стілець і читати-читати.

МиВеб-сайт Ви не можете прочитати до кінця. Так швидко закінчити всі господарські хори, зробити чай і перейти в світ книг!

Дівчинка на поїзді Рахель день після денного перегляду пари, їзда в минулому їх будинок на поїзді. Але один день бачить щось дивне місце в дворі котеджу. Просто хвилина і поїзд починається знову. А потім один з подружжя не пролягає. А Рахель розуміє, що тільки вона може вирішити таємницю зникнення.

Купити

Все було готове відсвяткувати п'яту річницю одруженого життя, коли раптом його дружина зникла недосвідчено. Зазначені сліди боротьби в будинку, крові, які намагалися викорінити, і ланцюжку «під ключів» в грі під назвою «Тареція полювання».

Купити

Халін Хоссеіні Вітер Runner Amir і Hassan поділився шматем. До місцевих аристократій, інших до розкрадання неповнолітніх. Хірургічна губа Хасана побачила всім, потворні шрамки Аміра, приховані глибоко всередині. Але не є ближчих людей, ніж ці два хлопчики.

Купити

Liana Moriarty Madeleine Великий Трохи Лі – мати трьох. Її екс-людія і нова дружина оселилися поруч, і їх загальна підліток дочка любить її батько більше, ніж її мати.
Ніщо, здавалося, зображати неприємності, але коли людина починає вірити себе, це призводить до трагедії. . й

Купити

р.

Під час пікніки на сімейній фермі 16-річний Лорен Ніхольсон свідків злочину: її мама вбиває чоловіка. Понад 50 років, ця історія все одно турбує героїні. Хто був тим, що людина, і чому це робили?

Купити

Моя хвороба зустрічається рідко, мало хто знає про таке недугу. В короткий час я алергію на світ. Я не пішов додому в 17 років. Єдині люди, які я коли-небудь бачив, мій мама і медсестра. Але один день вантажівка приводить до наступного будинку. Я шукаю вікно і я бачу його. Він ловить мій цікавий вигляд і виглядає на мене акуратно.

Купити

Джоанн Харріс Гентльмен і плеєри Відкрита школа St. Oswald завжди була відоме своїм бездоганним замовленням. Важко уявити, що тут може статися щось небезпечне. Але це відбувається. Проти Св. Освальд є секретною війною, спрямованою на її повне знищення. Не знаю, що коріння чого відбувається назад до минулого.

Купити

Дія в місті Fallen Angels відбувається через два місяці після подій, описаних в книзі «Місто скла».
У Нью-Йорку є ряд таємничих вбивств. Ситуація нагріває, і Кларій повинен сказати добра до мрії про повернення до нормального життя. Вона навчає стати мисливцем сутінки.

Купити

У світі, де живе Бітерік Приор, люди діляться на п'ять фактів, кожен присвячений певній якості особистості людини. Щорічно 16-річні роки мають право вибрати свій шлях. Тим не менш, Тріс має власний секрет, який смертельно за неї. І про те, щоб бути виявлений таємницю. . й

Купити

Саба Таір Угольк в ашесі У імперії опір карається смертю. Якщо ви не вірні імператору в тілі і душі, ваша родина може бути виконана. Лая живе в такому безтурботному світі. Коли її брат затриманий для фортепіано, вона схильна бути рабом для шпигуна на Імператорській військовій академії.

Купити

Фото на Lionsgate preview

Дивитися також.
10 книг з відомим скрученим сюжетом
10 книг з несподіваним закінченням

www.adme.ru/tvorchestvo-pisateli/10-knig-s-neozhidannoj-razvyazkoj-837060/