Ця жінка витратила 38 років, шукаючи медсестра, який колись врятував її життя. Я знайшов його.

Як немовлята, Аманда Скарпенати була прийнята до Медичного центру Албанія в Сполучених Штатах з сильними опіками від домашнього парового випарника. Під час реабілітаційного лікування вона була доглядати за молодими медсестрами. Фото були опубліковані в стаціонарі 1977 р., що Аманда зберігалася на життя в надії пошуку і подяку жінці.

Р

У найскладніших моментах її життя:Я знайшов у цих приголомшливих фото красивого незнайомця. доМедсестра, яка подбала мене. Я відчув її співчуття і любов. й

З роками Аманда спробувала невдало знайти медсестра, ім'я якого не була вказана в звіті. У іншій спробі вона перетворилася на соціальні медіа, розказавши її історію та фотографії на Facebook. Відповідав буквально в день - юна медсестра був Сусан Бергер.

Пригадайте, що дівчина: «Я був спокійним. Діти зазвичай сплять або лікують після операції, але вони не можуть.до Так тихий і довіряє. Що було дивно. й

І через два тижні вони зустрілися в одному медичному центрі, де їх історія почалася 38 років тому.

Виявилося, що у цих фотографіях Сусан був лише 21 і малюк в руках був одним з перших пацієнтів. Не чекав такого теплого вітання після 38 років і такого шанування для неї просто тому, що вона зробила свою роботу правильно: «Я не знаю, що багато медсестерств пощастило зустріти когось, хто запам’ятає їх життя. йй

Фото Аманда Скарпенати.
Сігло.21/facebook
Новини WHNT, Сідней ранок Геральд

Дивитися також.
10 оповідань про те, що добре в світі набагато більше, ніж ми думаємо
«Моя дружина – медсестра. Моя дружина – героя.

www.adme.ru/zhizn-dobro/moya-zhena-medsestra-moya-zhena-geroj-1104610/