Любов і гроші

«Я люблю гроші і гроші мені люблю». Для мене це індикатор, що людина не мала, не має і не буде мати грошей. Запитати: Чому? І я тебе скажеш,

639258

Люблю життя.

Один день, під час вивчення англійської мови я помітив, що люди рідко говорять “Любов” англійською мовою. Як правило, кажуть "Погляд". "Чому б бути?" Я попросив себе. Чому вони використовують слово «як» замість «лового»? Після всього, російські люди люблять жир, горілку, і море. О, до речі, і гроші... І ось відповідь я знайшов.

З точки зору Вільяма Склера (засновниця Дійсної терапії), кожна людина має потребу в любові, навіть крихітному, але все ж є. З любов’ю звертати увагу, тепла, ніжності об’єкту любові. Подаруйте йому час. Щоб подбати про нього, побажати його добре.

Дитина може бути вкрита ніч з ковдрою, розповісти казку. Чоловік добре їсти. Зателефонуйте мамі і проведіть півгодини, слухавши її скарги на здоров’я, сусідів, рідних. "Екс" бажає щастя в новому зв'язку. Прогулянка з собакою, грати з котом. Вода квітка ... За визначенням ви можете тільки любити живі предмети.

З любов’ю гроші – відродити її (заразити фон розпаду людей та відносин). Подаруйте гроші безкоштовно і поінформуйте вибір. Petya любить гроші, але Vasya не робить. В той же час, очевидно, що Петя і Вася є об'єктами Інанімату (вони не мають волі і вибору щодо грошей). У цій "логічній" З якоїсь причини, Вася неспроможна перед ненавидимістю грошей. У той же час не тільки Вася страждає, але і будь-яка людина, яка любить гроші дуже багато, але вони не оцінюють його.

Гроші не можуть любити ні любові. Це просто кольорові обгортки для полегшення процесу обміну. Хтось напевно запам'ятовує, як ми обмінялися цукерками, як діти. Хто пережили дев'ятдесяти у свідомому віці пам'ятають, наскільки важко було подарувати людям зарплату. Це була епоха бартера і складних ланцюгів обміну. Дуже щасливий для тих людей, які були оплачені горщиками або меблями. Ті, хто не розуміє, що це говорить, може читати Девіл Булгаков.

Немає коштів.

Ні один ніколи не потрібен кольоровий папір, який називається векселями або фунтами золота. Якщо ви були в місці Робінсон Крусо і від берега цього пустелі острів був затоплений повною грошовою фригатом, що ви робите з цим скарбом? Чи можна ви їсти гроші з голоду? Чи можна випити замість свіжої води? Чи закриваєте нагота з каблучками? Тексти пісень, а це означає: Чи може вони зробити м'який перо для солодкого сну? Чи можна захистити себе від диких тварин?

Кожен має звичайні потреби. Усі люди повинні задовольняти свої потреби. Гроші є хорошим інструментом, використовуючи який ви можете задовольнити більшість з них, але не всі. Наприклад, в сучасному суспільстві, чим більше грошей, тим краще, тим краще харчування, одяг, житло і відпочинок.

Гроші пов’язані з гідністю.

Більше грошей означає більше почуття сил і свобод. Тільки залежність тут є зворотною: чим більше відповідальності, влада і важливість, тим більше грошей. Сума грошей в руках (податки та банківські рахунки) безпосередньо пов'язана з особистою гідністю.

У мене є історія. Ціна консультації склала 1400 рублів за годину. Потім орендувала офіс за годину (400 рублів за одну годину). Молода людина прийшла до рецепції, скаржився на тривалий час про дівчину, яка залишила його. Я дійсно хотів її назад, тому що це було дуже дорого, щоб використовувати простанови.

По закінченню другої години він мав епіфані, або, можливо, епіфані, або навіть модне слово «інсайт». З радістю, рельєфом і планом виправити ситуацію, він взяв участь у мене. Єдиною проблемою було те, що він тільки мав гроші платити за одну годину роботи. Я забрав 1400, оплачується за офіс 800, і пішов в руки 600 рублів за 2 години роботи.

Я шукав і сказав собі: «Я, з трьома вищими освітами, навчаннями та стажуваннями за кордоном, двадцять років досвіду, не може отримати менше, ніж простанови за роботу!»

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І цей час я можу використовувати для мого відпочинку, спілкування з людьми, близьких до мене або ..., щоб створити результати у житті своїх клієнтів.

Зробіть різницю і отримайте винагороду.

Гроші – це значення, яке ви створюєте в житті інших людей. Люди готові платити за якісну зміну. Хтось один раз вирішив, що Ваш сон буде краще на ортопедичному матраці. Тому не хочеться спати на маті, але готові платити зарплату, або навіть більше одного для ліжка з гарним матрацом.

Звісно, я розумію, що контемпори були сліпі «Єлцином», коли національна спадщина, створена протягом десятиліть, була «грабована» стестрами. Відчувається, як ви можете мати багато грошей без нічого. Мережеві компанії все ще подрібнюються в свої мережі за допомогою ідеї: робота протягом декількох років, а потім коли ви отримуєте багаті, ви не можете нічого, крім димного бамбука під пальмою.

Є хороший жарт про китайську і тайську.

На пляжі. Китаянка говорить, дивиться, манго дозрівають. Збираємо його, візьміть до міста, продаємо її.

- Чому? - Тайська просить його.

до Що робити? Зробіть гроші. Далі ми продаємо ще одну культуру і заробимо більше. Ми маємо багато грошей. Купити віллу і яхту. Ми можемо лежати і робити нічого!

до Ми не робимо нічого подібного!

Гроші, де відповідальність лежить.

Я був головним бухгалтером. Моя зарплата була високою. У роки були жорстокі (невини). У ці роки бухгалтери були сплачені не стільки за роботу за відповідальність. З тих пір мало змінено...

Наприклад,

• За 30 хвилин на пізній час. Як багато бізнес-партнерів ви думаєте, що це завжди на часі?

• Припустимо, що він не зробив або зробив для проформи. І так регулярно ламаються терміни, не відповідають угодам, не зберігають своє слово?

• Про ситуацію в житті: Ми працювали в команді, зробив великий проект. Я даю всіх, втратив багато грошей і часу. Я соромлюся. Але це не про шуму або провини. Нездатність. У той факт, що люди, їх робота і час, їх відносини з ними не мають значення або значення. За девальвацією інших осіб людина оцінює себе, його внесок у загальну причину, значення кожного години життя.

Якщо ви хочете гроші, розширте свою область відповідальності.

Люди часто повторюють, чому навантажувач отримує 20,000 і директор отримує 200. Так, досить прямо, навантажувач створює різницю: наприклад, передача важкого навантаження з одного місця в інше. А режисера? Він несе відповідальність за забезпечення того, що всі ці товари знаходяться на підприємстві, тому що вони переміщаються вчасно, на потрібне місце і тому, що кожен працівник має роботу і може отримувати заробітну плату.

І щороку більше і більше тих, хто не хоче «роботи за дядько», займіть кредит на «розвиток бізнесу» і зайдіть банкрутом. І близько людей, що охоплюють борги грошефського підприємця, беруть відповідальність за невідповідність недійсним «бізнесу».

Погляд з обкурантизмом

У мене є пропозиція для вас: залиште наодинці енергій, конспірацій, feng shui, візуалізації та скляні стелі. Почати бізнес з усіма (майте ще не властивими) відповідальність, вартість вашої роботи та особистої гідності. Я не обіцяє мільйони, але гідна якість життя досить відчутна.

Eckhart Tolle: Закон про відмову – Визначення недоліківУспіх з автопілота: 9 Хати, які змінили життя

Для тих, хто мріє про мільйони і мільярдів, рекомендую: навчаюся думати, подумати поза коробкою, розширити свої горизонти. А потім. на перетині різних наук і галузей можна знайти ідею, втілення якого змінить якість життя мільйонів людей і, в результаті принесе вам потрібну кількість грошей. Не забудьте взяти відповідальність за виконання плану.

Автор: Марія Кудрявцева

Джерело: maria-kudryavtseva.ru/