Маленька дівчина приймає приклад її відносин з матір'ю.
Вона дивиться на її мати з її гострими очима і чітко закріплює:- В якому віці мама перестала доглядати за собою?
- Коли моя мама усвідомила, що вона була старою для цього і, в принципі життя вже жив?
- В якому віці мама розуміла, що вона не була гідна подарунків, квітів або хорошого лікування?
- Коли мій мама зупинити покупки речей, вона сподобалося?
- Як ви відчуваєте себе, про що говорить сама?
Не просто що відбувається перед дівчиною. Діти, особливо дівчата, можуть відчувати себе навіть тим, як ви спілкуєтеся з собою в приватній, вони чують ваші думки і ловити настрій.
Якщо сьогодні, поки ніхто не бачить або чує вас, стоячи у ванній кімнаті, приємно подивіться на ваше тіло і принаймні розумово назвав себе жирною коровою, потворна і стара жінка, не дивиться, якщо 20-30 років проходить, і всі ті ж слова, які ви почуєте з вашої дочки. Тільки тоді буде говорити про себе. І тепер ваша дитина і принцеса раптом стають коров'ячем, боджейман, потворна, жирна... І де вона отримала все це? Де і з ким?
Ви запитуєте мене, як це можливо? Вона не була там, коли ви сказали, що це спосіб. Але вона підрахувала все від вас, написав її вниз і доповідав її до себе.
Як? О, це легко.
- Не схожа на фотографії.
- Вона побачила те, що ви зносилися, настрій ви зносилися.
- Вона помітить, що ви більше не в дзеркалі і не вважаєте себе з задоволенням.
- Вона чує ваші спокійні зітхання, які випливають з грудей на очах нових зморшок на лобі.
- Вона йде в магазин з вами і бачить, що ви витрачаєте всі ваші гроші на інших, залишаючи нічого для себе.
- Вона також бачить, що коли є менше фруктів, ніж люди, ви віддаєте перше. Навіть якщо це ваш улюблений фрукт. Як, я зроблю це.
- Вона також помітила, як ревнощі ви молодші жінки.
- Вона також чує ваші страхи, які ви висловлюєте як жарт до вашої дружини, що він обов'язково залишить вас найближчим часом.
- Поговоріть про те, що ви знову закріпили.
- Вона не може пам'ятати, коли ви були дійсно світлими з щастям, тому що її мати в її реальності є найбільш катування і втомилася жінка в світі.
- Вона дуже рідко пила ви одягнені і красивими. Тільки з особливих випадків. Ви зазвичай комфортні і практичні.
- Вона почула, що ваш чоловік, щоб витрачати гроші на квіти, але є важливі речі, щоб зробити.
- Вона знає, що ви хочете, тому що ви не знаєте.
- Вона розуміє, що ви несете все на себе, не рахуйте на всіх, не відмовтеся від будь-якого і не цінуйте себе на всіх.
Але ви її матір, що означає, що ви її ідеальні. Шлях це. Як богиня, які не цінуються, в яких все ідеально.
Для неї все, що ви робимо, це правильно і добре.й Все вона бачить, вона поглинає як нормально. Це картина майбутнього життя.
Тепер подивіться на себе і думають: ви хотіли б бачити вашу дочку, як це 20-30 років? Небесно. Ви? Вам подобається цей образ? Діти є найкращою копіювальною машиною. Ми робимо все з нас: що нам подобається, і що ми не робимо. І ми не можемо виправити цей образ у своєму серці і сказати: «Список, дочка, будь ласка, беремо цю частину з мене, в цій частині я думаю, що я дуже добре, як жінка!» Не доторкайтесь, що за будь-яких обставин. Так само, як сісти з сигаретою в зубах, не можна зупинити її від куріння.
Ні, ваша дівчина займе все. До п'яти або сім років, він вбере весь образ: зі ставленням до себе, до чоловіків, до світу, до грошей і так далі. Вона записує її в найбільш детальний спосіб і продовжить втратити життя на машині. Ви любите цю історію?
Це автоматично відтворить ваше життя, ваші долі, ваші способи взаємодії з світом. Все, що ви не помітили або створювали, і скопіювали від матері, і вона взяла її з неї, і так далі.
Можливо, ви зробили деякі налаштування до цього зображення, можливо, ви працювали, щоб змінити оригінальні дані, які вам не сподобалося. А потім ваша дочка може зробити схожу корекцію, якщо вона усвідомлює, де вона живе на машині. І якщо ні?
Якщо ви хочете, щоб ваша дитина була щасливою, починайте з собою. Не намагайтеся вирішити свою проблему через неї, не робіть її «особою» і не намагайтеся захистити своє майбутнє якомога більше. Почати себе. Починайте ласощі по-різному. Подумайте про те, що ви створюєте для вашого малюка, і дайте їй бачити образ гармонійної жінки, щасливої, доброї, наповненої, теплою, живою. Хто любить і приймає себе, як вона зараз.
Це найкраще, ми можемо зробити для наших маленьких принцес.
Автор: Ольга Валяєва
Джерело: www.valyaeva.ru/chemu-nuzhno-nauchit-doch/