Прохолодний наряд на вечірній вечір: не потрібно навіть візерунок!

Дуже важко в XXI столітті здивувати когось з новим оригінальним нарядом. Але, як ви знаєте, все нове - добре забутий старий, і популярність. ретро стилі Свідчення в одязі.

Моя мама - пристрасна рукодільниця і від молодого віку займається пошиттям. Під час перегляду модних журналів, у французькому випуску 100 Ideas, знайомства з грудень 1974 року, я побачила наступне: платтяй Я відразу отримав ідею зробити себе таким же!

Проста в розрізі і виконанні така сукня ще актуальна, і кімоно рукави дарують їй особливий шарм!

Ця сукня може носити як в теплі, так і в холодному сезоні: вона все залежить від вибору тканинай Для літньої версії підійде легкий бавовна або льон, а більш теплий модель можна шити з трикотажу або костюмної тканини.

915554

Схема нанесення візерунка Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний для вас час. На розмір 38-40 (це наша 44-46), вам потрібно розділ тканини довжиною 2 м. Щоб збільшити плаття за розмірами, потрібно додати 1,5 сантиметри всюди по контуру.

Силует моделюється завдяки склад, приходячи з грудей. Вам необхідно пришити широкий пояс в них.

Збиваючи ретро візерунок, використовуючи сучасні тканини і аксесуари, можна отримати вишуканий стиль минулого в сучасному трактуванні. Вечора, а результат був задоволений і матір'ю!

Поділіться статтю з друзями, можливо, одна з них вже давно шукала візерунок цієї чудової сукні.

від 1 2 3 4 5+

Марина Артемова Любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.