Як прокрутити троли. Історія, яку ви торкаєтеся з сміхом!

Веб-сайтПовідомляємо історію, що поділилася з нами одним із користувачів спільноти YaPlakal. У спадок двох квартир, розташованих поруч один (попередньо об'єднаний батьками) на п'ятому поверсі, я кладаю око на третій, останню на сходи. Через кілька років він придбав його (без кредитів, але це не точка). П'ятий поверх приємно.

Одна п'ятниця ніч, збиток на двері. Я відкрию його: є три тітки з деякими літературою і запитати, якщо я вірю, хотів би почути текст. Так, культурно, я відправляю їх і закрити двері.

Через деякий час збиваємо на другий дверцят. І тоді я зрозумів, що збирався. З кам'яним обличчям, як і вперше, я відкрита - тітки дивляться один на одного, втрачають свої слова, починають дивитися навколо і бути хрещеним. Я відправляю їх культурно в тому ж місці і запустіть на третій двері, відмираючи сміху.

Що ви думаєте? Після того, як вони збивають! Ось чому вони збивають. Я хотів би жартувати, і вони, залишивши їх відходи папір, скуштуючи сходи, змащуючи про щось нечисте, і т.д.

Тепер я чекаю на постмен, копіювальні, деякі інші фігури. Ми хотіли очистити двері і чекати!

Веб-сайт: forum7/st/0/topic954598.html