Дружина залишилася на тиждень, залишаючи чоловіка з собакою. Ось як він закінчився!

Що сталося, якщо людина, далеко від землеробства, залишилася на себе на тиждень? Веб-сайт Запрошення читача до мрії та сміятися разом!

Неділю я був окремо. За тиждень. Моя дружина залишилася вчора. Собака стрибала в моє ліжко, прокинувши його хвіст. Хуг. Я догору, я в гарному настрої. Прогулянка по квартирі - міцно, повільно. Я можу скрізь курити. Я з'ясував мій графік. Розрахувати, як довго потрібно буде мити, поголити, ходити з собакою. У мене є багато вільного часу! Я не розумію, чому його дружина скаржаться так багато про його відсутність. Увечері він вийшов на настільну лампу, протертий стіл зі свіжим рушником - створив святкову атмосферу. Прибирання, миття посуду переноситься до завтрашнього дня.

Понеділок з роботи надійшло пізно. Страви з бруду не пішли. Ми повинні трохи змінювати розклад. Собака пояснила, що свято не завжди з нами, і досить рідко і частіше вже вчора, ніж завтра. Я смажена вчорашні пельмені на вечерю.

У вівторок з'явився день - домашня робота займає більше часу, ніж очікувалося. Довгий. Собака не чекала ранку - в коридорі не тримала. Я зробив, але мій любов для собаки пішов. Запах залишився, довелося спрей з дезодорантом. На кухні я знайшов, що ковбаски можна нагріти в суп і їсти безпосередньо з каструлі. Я вирішив, що я не хочу вакуумувати кожен день, як моя дружина хотіла. Головне - зняти взуття на дверцятах і мити лапи собаки.

Тепер я не зроблю ліжко. Немає важкої їжі для собаки. Він висихає. Він відкрив банку саурі в олії. Проблема з раковиною - її забиті картопляним піском, охолодженим жиром і пастою. Я спробував розбити. Я не був. Я думаю, що щоденне гоління є анахронізмом і відходами часу.

У четвер я не ковтаю поверху. Ця робота почала дратувати мене. Собака приймала його до роботи, залишила його на проході. Краще послужити годинниковиком, ніж кинути його "Педигрі" в усіх куточках. Девіз вечіру з консервованої їжі! Для вечері тільки що не потрібно відкриття, розмазування, різання. У мене був чай і булочок.

П'ятниця в квартирі перетворилася в неконтрольований хаос. Сердитий собака занурить нічний одяг дружини і пара взуття. Я бажав відповідати йому, але він не зраджує його хвіст. Тексти пісень, а це означає: Він божевільний на що-небудь. Я вирішив не роздягатися на ніч. Яка точка отримання сукні знову вранці? А ліжко простіше зробити - просто закріпити ковдру.

Моя собака і я вирішив їсти разом. Виправте з холодильника. Ми зробили це швидко, щоб не тримати його відкритими протягом тривалого часу. Він не замерзає більше, і це надихає, як щось. Я вирішив зробити тільки право - взяти собаку і піти на прогулянку. Я буду жити до завтрашнього дня і розповісти дружину. Ви не можете залишити мені, члена родини інвалідів, протягом тижня. І собака!

по оповіданняфокс.ru/post/otryvok-iz-dnevnika-odnogo-muzha-kotoryj-ostalsya-na-nedelyu-odin/