Просте жіноче щастя

Це історія. вона не дуже молодий, але красива, міцна, успішна – вона маррі для любові і бажає дитини. Не працює. Вона лікується. Не працює. Чайники, жахи і кошмари. Екстраконструкція. Вставити. Більше Вагітність. 9 місяців вниз на спині. Цезарський. Дитина знаходиться в ребері. Немає молока. Не спить. Але є няня.

Тут виходить, що в оформленні новоремонтної квартири дизайнери використовували якийсь камінь, який був пофарбований в якийсь невірний колір. Дитина, і камінь і колір подразнюють її. Вона сидить в Інтернеті (і все це теж буває в Празі) і шукає фарбу для перефарбування каменю. Вона хоче бути матовим, не глянцевим, і це його. Це головне, що занурить її.

В цілому немає прийнятної фарби в Європі. Тільки в Москві. Вона називає її другом і вона купує, що вона хоче. Що робить камінь матовим сірим. Подруга бере все це до білоруської залізничної станції і кладе на поїзд до Чехії. Не зрозуміло, що жінка повернеться до реберця.

浜у 涓 蹇

І ось історія. У першій зустрічі з ним все стає зрозуміло: він правильний хлопчик з правої сім'ї з двома іноземними, дипломат тато, квартира на Арбаті і повністю без темпераменту.

До неї, божевільний, красивий, атомний Сибір, він здається чудовим льодовиком. Вона є дика тварина він сподівається на tame. Він звучить іржі, але є бур'яни, що він сподівається на культивацію, і це ще гірше.

Коротко, плюс мінус, закритий, одяг, але не може бути частиною. Два роки зустрічей і добрих подій. Велике весілля по відношенню до всіх політехнік. І він так холодний... Вона любить його. Хустий. Він відкидав його. Він живить, дбає, готує сюрпризи, винахідливості швів, чудово виглядає, намагається викликати вогонь пристрасті в нього.

Він просто кладе з ним. Патіенце нічого, крім льоду. Сплачує за всі її божевільність. Він говорить і снує з нею менше і менше. І менше. І менше. Вона зліва. Розпушування. І зрозуміло, що він тільки любить чоловіка. Він приходить холодець. Поверніть ще раз. Знову, знежирення. Знову очевидна. Коли вона спить з чоловіком, вона вагітна. І народжується. Багато дітей.

Він чудовий батько. Діти нічого не знають. Але нічого не змінює. 12 років.

І весь час, вона намагається йому говорити. Він мав велику кар'єру, після кожного танту він купує її, що вона хоче. Але він не пояснює, чому вони мають секс кожні шість місяців і ніколи не говорять про них. Він не хоче говорити. Всі спроби знайти господиню коронуються з ладу. Після останнього китайського попередження вона подала за розлучення. Не висить, але щоб він розумів тяжіння ситуації і загрозу. Не менше розмови!

Коли він намагається говорити про можливі розлучення, він каже: «Ви втомилися і ви залишаєте приміщення». На наступний день вона дізнається, що він отримував водія. Так вона може відпочивати. Але випадок розлучення в русі.

Три рази він не з'являється в суді правосуддя, а третій раз вони автоматично розлучаються.

У той же час вони бачать один одного кожен день, мають вечерю, грати з дітьми, обговорити побутові проблеми, спати в одному ліжку.

Не намагайтеся говорити більше. Вона знає документи прийшли до нього. Він німий.

Тим не менш, це не чоловік. Але нічого не змінилося. І вона продовжує жити таким чином.

Історіяй Красива дівчина зустрічає хлопця, який виглядає як горілка. Але він піднявся такою матір'ю, яка приготувала його для вінцевих князів і зуміла переконувати образ унікальності своєї краси і талантів. І, звичайно, моя мама шукає дочку-в-одному цареві князі.

В короткий час він виявляє багато сил, щоб переконувати дівчину своєї любові, вона вирішує «на обличчі страшно-добрих всередині» і лікує до епісоціальної співвідносин. Він живе з матір'ю і претендами, що він цінний приз, і вона з нею і претендами, що все добре.

Статус quo не змінюється, коли вона завагітна і породжує. Сама йде на другий раз. Він вдома, вона на мамі, тільки з двома молодими дітьми. «Ми ще не говорили про це». Але я проаналізую, що він говорить про майбутнє, і я думаю, що він має це! І йде на годування трохи.

Історія Сидіння в машині мого чоловіка вранці (який стоїть на ночівлі на вулиці стоянка), мій друг переживає кожен раз – сидіння є ісі, заморожує, губи миттєво сині. У той же час чоловік, який їздить, сидить в повністю нагрітій стілець. І кожен ранок дуже спокійний, адже вона цінує мир сім'ї, просить його: не можна переходити на спеку для мого крісла теж? Симулятивно? Кнопки закриті... раз і назавжди!

І кожен раз він пояснює, що він має багато хвилювань вранці, що він повинен протерти щось там, кисті снігу, прогріваючи двигун, і це океї!

Вона закриває.

Ранок, що блукає на сидіння і синього кольору, вона знову збуджена. А священик мав собаку, він кохав її.

Але вона ate шматок м'яса...

І ви побачите, які аватари, які фотографії всіх цих дівчаток в соцмережах: щасливі, красиві, якби нормально.

І просто це: Я попросив другу, який прийшов до мене, щоб купити підлоговий очищувач, пан Пропер. вона приносить м'язи м'язів. Я сказав, що немає Пропера?

- Чому він каже, він був? Тільки він свого роду непристойних, зварних...

Стоп віддає себе.Чому ви не завжди повинні поділитися своїми порадами

Що це називається?

Повноцінний інсан? Театр абсурду? Типові випадки тяжкого неврозу? Низька самооцінка? Жіноча логіка?

Або, як її, просто життя. Видання

Автор: Поліна Санаєва

Джерело: gorabbit.ru/article/prostoe-zhenskoe-schaste