Лікар акушер-гінеколог Michelle Auden: чим більше тестує вагітність, тим більше причин тривоги

Мішель Аден, лікар акушер-гінеколог:

Що стосується аналізу можливих інфекцій, таких як токсоплазмоз, цитомегаловірус та інші. У деяких країнах ці тести обов'язкові і зроблені для всіх жінок, в інших країнах ці тести не виконуються.

І ось eloquent приклад: бо я тепер переважно живе в Лондоні, Англії, я бачу, що вони не роблять тестів для токсоплазмозу та інших інфекцій. Яка різниця?

У випадку токсоплазмозу, що ми бачимо, це: адже ми можемо порівняти дві сусідніх країн. У Франції аналізи для токсоплазмозу є рутинними, але в Англії вони не роблять. Але в кінцевому підсумку кількість дітей з аномалями токсинів є однаковою в цих країнах. Обидві сторони англійського каналу.

20968,000 Р

Єдина відмінність полягає в тому, що у Франції багато жінок приймають антибіотики по всій вагітності, а з іншого боку проходу є менше вагітних, використовуючи антибіотики.

В кінці, що краще? Чи не краще уникати антибіотиків? Якщо ви не знайшли антитіл, навіть якщо у нас є докази того, що жінка згоджена токсоплазмозом вже при вагітності, а потім, працює з статистикою, не можна сказати, що це антибіотик лікування приносить набагато користь.

Підпишіться на наш канал YouTube, який дозволяє дивитися онлайн, завантажити з YouTube безкоштовно відео про відновлення, омолодження особи.

У той же час, чим більше проявляється вагітність, тим більше вона має причини занепокоєння.

Сьогодні ми бачимо схильність до опису неймовірної кількості тестів до всіх вагітних. Тому сьогодні нормальна вагітна жінка просто не познайомиться: вона майже завжди буде щось неправильно.

Через це жінка в положенні не може спокійно жити. Що потрібно бути щасливим і змістом? - Відпочинок Ви завжди щось неправильно з нею: це занадто старий, це занадто молодий, це занадто жир, це тонкий, що піднімається, і це має низький гемоглобін, у вас є високий артеріальний тиск, і у вас низький артеріальний тиск.

Якщо ви живете в країні, яка має тест толерантності до глюкози (Я не знаю, якщо це зроблено в Росії), ви діагностуєте гестатичний діабет. Або отримайте УЗД. Вода буде менше і більше води. Плід занадто великий або занадто невеликий. Чи є у вас негативний фактор Р, занадто?

За результатами УЗД виходить, що плацента занадто низька - і зараз виникає причина тривоги (і що якщо є плацента превія?), хоча дата народження все ще далеко.

Це зазвичай не проблема на всіх.

І в кінці, коли все виглядає дрібно, виходить, що дитина лежачи до правого, і ви хотіли б залишити. Отже, якщо ви поставите всі ці тести разом, не вагітна жінка нормальна.

Це означає, що більшість жінок викликають занепокоєння.

І часто джерело цього занепокоєння є дуже управління вагітності, тому що більшість тестів робляться по-справжньому, а не вибірково. І це серйозна проблема сьогодні. Ще однією проблемою є кількість дітей, які проходять антибактеріальне лікування. Я думаю, що в майбутньому ми повинні бути більш вибіркові, спробувати зменшити кількість тестів.

Попереднє завдання для працівників охорони здоров'я: лікарі, посередники, всі ті, хто зустрічає вагітних, повинні подбати про їх емоційний стан.

7 Знаки, які деякі є wrong з ваше тілоПрості способи позбавлення від слизу в організмі

Емоційний стан вагітної жінки є дуже значним, це фактор, який впливає на зростання і розвиток дитини в вугрі. Це дуже важливо - особливо сьогодні, коли ми навчимося з широкого спектру наук, які наше здоров'я в основному закладені в пумб.

Тому ми повинні бути обережними, щоб не здійснити аналіз незліченності. Можливо, країни, які мають довгий список тестів, можуть дізнатися щось з тих країн, де є кілька тестів і статистика народження, не гірше?

Переклад Ілля Назарова

Як це, поділитися своїми друзями!

www.youtube.com/канал/UCXd71u0w04qcwk32c8kY2BA/відео

Джерело: soznatelno.ru/forum/rodi/mishel-oden/1442-odent-o-vedenii-beremennosti.html