Суддя запитав захисника питання. Відповідач зробив його, щоб приховати під стіл.

Веб-сайт Він розповідає про жарт! У суді в невеликому південноамериканському місті прокурор називає його першим свідком, старою бабусі. Почати питання:

- Джонс, ви знаєте мене?

до Звісно, я знаю вас, пан Вільямс. Я знав, як молодий хлопчик і, відверто, ви розчаруєте мене. Ви лежите, ви обдурите свою дружину, ви маніпулюєте людей і ви скажете непристойні речі за спиною. Ви думаєте, що у вас є велика людина, тому що у вас немає мозків, щоб дізнатися, що ви просто маленька бюрократія.

Прокуратура була порушена. Не знаючи, що робити далі, він вказав на іншу сторону приміщення і запитав:
Як ви знаєте юриста?

- Звісно я до. Я знаю пана Бредлі з його юних палець, теж.

Він лази, непереносимість і має проблеми з питтям. Він не може будувати нормальні відносини з ким-небудь, і його юридична фірма є однією з найгірших в нашій державі. Не кажучи вже про те, що він обдурив на дружині трьох різних жінок. До речі, одна з них є дружиною. Я знаю його.

Адвокат, ні живий, ні мертвий.

Суддя запросив своїх адвокатів і сказав в дуже тихому голосі:

до Якщо будь-який з вас idiots запитати її, якщо вона знає мене, я надішле вам як на електричний стілець.

Веб-камера