«Це був хороший час». 25 золоті котирування персонажів Леоніда Куравлєва

Хто не грає Леоніда Куравлиова! Як тільки він стрибнув з епоху, від персонажа до персонажа! Відіграв як позитивні радянські народи, так і пам'ятні елементи. Поглиблені та алкогольні напої, герої та спраги. Навіть відомий вірменський ендокринолог. Ще один день Леонід Куравлиов – популярний і відомий, який відігравав дві сотні ролей в кіно – відсвяткував свою 80-річчя. Веб-сайт Він опублікував добірку своїх незабутніх персонажів. Але спочатку кілька слів про день народження хлопчика.

Леонід Куравлєв виріс на околиці Москви в простому сімействі. Коли він вибрав акторську професію, вся сім'я була вражена, вражена і непристойно сказав: «Кавлівці мають один син, і він божевільний! й

У той же час майбутній легендарний актор був відданий від VGIK - він не міг довго долати жорсткість і затягу. А потім вони робили. Через рік він став кращим студентом курсу. Він був покликаний грати в такі радянські хлопці в дошці, і він гуманізував їх. Вони звучали для гри пригодників, п'ятих кроків, і вони стали головними героями, фразами яких і піснями пішли на людей.

Взагалі я відіграв три десятки – Георгі Мілославський, Шура Балаганова в Золотому Кальфі Schweitzer, копченому в фільмі The Meeting Place Cannot Changed. Три десятки — і всі вони люблять глядача, я не розумію, чому — сказав Куравляв.

Куравльов відіграв маленькі люди, які мріяли про гру навколо пальця епохи. Вони самі розуміли ворожість намагаючись. Але це були герої Куравлів, право і неправильно, що аудиторія кохана. Ні, не те, що вони приймають приклад з них, але тільки відчуйте, що вони власні, зрозумілі.

Георгі Мілославські. "Іван Васильович змінює професію"

Я є художником великих і малих академічних театрів, і моє ім'я дуже славляться!

Громадяни, зберігають свої гроші в банку збереження! Якщо, звичайно, у вас є...

Що таке Феденка?

Скажіть hello до вашого короля!

О, так, ваш шлях, ви...

Не поспішайте! Я завжди сидю!

О, не схожий на це, jackass!

Чому ви дивитеся на мене, як, дорогий батько, у мене немає візерунків і не вирощують квіти!

Інспектор Гранден, Пошук жінки

Для раку кип'ятіння найгірший вже за нами.

Якщо ви не говоримо!

Шура Балаганова, "Золота Калф"

Я не знаю, я механічний! Ось ваш хрест!

Я впізнав брата Коля!

Афанась Борщов, «Афонія»

Відсутність скарг від населення є найкращою нагородою для нашої роботи.

Не можна їсти на обід? Чи був це верблюд?

Я не повинен працювати після роботи.

Половина крапель для запаху.

Дякую, Отець, ви не можете поширити його на хлібі.

Володя Завітушкін, "Це не можна!"

Зняти психіку, або ви будете перестати марихувати!

Мама не добре на всіх. Я не розумію, чому вони зберігають її серед здорових, не попереджають її? Вона може попросити когось на столі з виделкою!

Я можу підготуватися до шлюбу протягом місяця! Я можу піти в барберку протягом шести місяців. й

Я відчуваю себе некомфортним запитом про такі інтимні речі.

Тексти пісень, а це означає: І тепер вони кладуть деякі сором'язливі і живуть з ним!

Misha Dyatlov, The Most Charming and Attractive

Рускіно.ру Щось ви запікаєте, дівчинки, запікаєте! Це буде краще, якщо капуста була тушкована або...

до Це перший раз я бачив тренерів, які не мають сосни.
до Ми не маємо сосни!

на www.kulturologia.ru/blogs/081016/31713/