Дивитися для отрути! Ось як виявити томати ГМО в 2 простих кроках

Ми знаємо, наскільки важливі овочі для нашого здоров'я, і ми знаємо, що наші вибірки повинні бути на користь органічних овочів, не генетично модифікованих овочів.

На жаль, погана інформація про продукти GMO – впливає на те, що часто ми не можемо відрізняти від небезпечних продуктів для нашого тіла.

Це використовується корпораціями, які просто змінюють структуру гена продукту, швидко вирощують ще одну «зростання» під пазою красивих фруктів і овочів.

Багато урядів почали захищати себе від ГМО і запроваджують спеціальні маркування на продукцію.

Якщо ці продукти настільки шкідливі, чому ці продукти створюються? Саме те, що вони спочатку планували вирощувати такі культури, щоб зберегти голод у бідних країнах Африки. Але ці ж країни заборонені імпорту продуктів GMO протягом декількох років тому, очевидно, бджільництво, що кріплення буде безпечним для здоров'я.

Як вибрати генетично чистий томат?

Для початку слід розуміти, що 80% всіх товарів на полицях магазину містять ГМО. Ви думаєте, що ринок краще, далеко. По суті, всі продавці на ринках купують свої товари в спеціалізованих рослинних оптових складах, тому продукція ідентична магазині.

Так як ви не купуєте отруйні овочі та фрукти GMO? Ось що потрібно знати:

1,1 км Відмінність при появі

Дуже легко відрізнити GM продукти з натуральних: вони зберігають свіжість протягом тривалого часу, комахи не сидять на них, і ці продукти часто мають ідеальну форму.

Якщо ви бачите великі блискучі круглі помідори, слід уникати їх. Кращий показник природності овочів і фруктів буде їх незначним пошкодженням. Також при зрізі GM овочі і фрукти не втрачають своєї форми і не випускають сік.

2. Маркування та маркування

Вже в багатьох країнах, фруктів і овочів з ГМО позначені чотири-цифровим кодом, в той час як органічні фрукти і овочі, в тому числі томати, позначені п'яти-цифровим кодом.

Ім'я:

Органічні фрукти і овочі мають п'ять-цифровий код, який завжди починається з числа 9. Навігація Генетичні модифіковані фрукти та овочі мають чотири-цифровий код, який завжди починається з числа 8.

Багато європейських країн вже заборонили продукти GMO. Вони включені: Франція, Німеччина, Люксембург, Греція, Угорщина та Австрія.

Як глобальні бренди спекулюють на “Природні”, “Планант” або “Органічна”

4 Safe Organic Deodorants - Вибір тижня

На жаль, єдиний продукт, який генетичників ще не навчився модифікувати, є гречаною, тому купити його безпечно!

Дізнайомитися з цією важливою інформацією з близькими, не пускати овочі та фрукти впливають на здоров’я та змінити свій загальний басейн у сім’ї!

Джерело: fithacker.com/articles/vyi-edite-yad-kak-opredelit-gmo-pomidoryi-za-2-prostyih-shaga/