Чоловік вирішив плести собаку на грудях. Але його шлях не працює, як він очікуваний!

Веб-сайт Я послухав цікавий сюжет і відразу його поділився з читачем! У будинку є німецька вівчарка, Герда, і тут є один з оповідань з дитинства.

Собачка не невелика, але абсолютно невільна і дуже грайлива. І ось в цуценях від повноти почуттів для власника коханого стрибати на грудях або шлунку і набрати туди стопу, вичавивши щелепи на светрі або футболці.

Чоловік, звичайно, не хотів би його, і він спочатку спробував пояснити, що вона була неправильною - не заспокоїти, і думки фізичного впливу ніколи не відбувалися до нього.

Я запитав своїх друзів, як бути... Один порадував:

Він каже: «дихає лимона, і коли він стрибає на вас, розбризти його в роті; собаки не люблять кислих, ще раз не стрибають. й

Ну, я зробив лимон, порізати його навпіл, а потім цуценя йде біг, а з бігом - на животі власника. Чоловік все одно зумів націкавитися, а струмінь соку падає саме в відкритий рот. Собака забули закривати щелепу і впав на підлогу.

Я думав... Вимкніть. Я... Вона пішла на її другий біг. лимон готовий... Собака стрибала, взяла лимон від чоловіка, поховавши в кутку, і вже закінчили лимон.

Веб-камера