Чому дівчата стають гістеричними?

Яскрава, активна, харизматична, яка прагне до слави та влади особистості, розбиття серця та бджіл. Іноземці називають її тантою, але насправді вона маленька дівчина потребує догляду і підтримки, не в змозі висловити її потреби і емоційний досвід.

Психологи асоціюють цей тип особистості з міфічною героїнею Кассандра - безглуздим і нездоровим. Чому вони стають гістеріками, як жити і що Кассандра має робити з ним, говорить психотерапевт Злата Занковська.

Кассандра – характер давньогрецької міфології, типовий приклад дівчини, що піднімається холодною матір’ю. Американський психолог Laurie Layton Shapira писав: Дівчина отримує враження, що життя не може йти, як вона хоче, але тільки вона хоче. У дитячому виді реальність не кричуща. й

Чому? Мати для дитини є першим і до певного віку єдиною реальністю. Якщо мама продемонструвала її холодність на ранньому дитинстві (на її руках не брали, не дала грудьми, не подбає) думка посилюється в розумі малюка: світ не дасть мені нічого нікому. Я можу жити тільки, якщо я комфортний, спосіб мій мама хоче бути, і тому світ.

У зв'язку з відсутністю затвердження від матері, дівчина з дитинства навчається приховати її істинні почуття глибоко в душі і приховати її світ. Вішуючи своє вірне само, вона відразу починає відчувати себе винним.

Так, Народжуються гончарні комплекси і автоагрегії, і єдиний спосіб уявити себе – хістерія. Чому дівчині робити це? Бо вона лікувала таким же чином. Так помножують "іце" - пристрасний, але не приймає їх пристрасть, здатний багато, але не розуміючи його. Дівчата потерпілі від немов.

Що я?

Кокеттиш, прагнучи привернути увагу різними способами. Крім того, не тільки зловживаю макіяжом або відвертим нарядом: навмисно, так як якщо відображається модність, також є оболонка від арсеналу гістеричних жінок.

Мав

Хістерія знаходиться в постійному русі. Вона керується переміщенням навіть під час лежачи. Це спроба контролювати все.

Крок до страху

До того, що я страх є однією з проявів гістеричної особистості типу. Якщо ж гістерична жінка боїться її потвору, вона починає активно піддаватися її; якщо вона боїться сексуальності, вона демонструє її.

Контрадикція

Гістерична - це безшумність і відшарування, компасіон і самопізність, почастість і секреція в одній пляшці.

Жінки страшні.

Дуже важко приймати її жіночність. У ній відчувається небезпека собі, за якою є ряд страхів - наприклад, страх небажаної вагітності, залежність від людини і так далі.

Почуття

Відчуття тантрусів дуже міцні. Вони не бояться їх, вони живуть ними. Яка агресія експрес-агресія тантофер? Кричуща, хвилястість, кидання ножів, вдарив пластини. Через кілька хвилин вона висихає, просить прощення, сміється. І обов'язково, навіть всередині він не відчуває небезпеки. Вона пішов.

р.

САД СЕНАРІЯ

Зручністьй В результаті холодного ставлення мам до до дочок розвивається сценарій народження, який передається через жіночу лінію. Нерідко в таких сім'ях дівчата починають відчувати себе як мати своїх матерів, намагаються дати їм захист, і це нестерпне навантаження для дитячої психіки. Дитина повинна отримувати багато любові і догляду, інакше вона буде мати неїду всередині. Не знайшовши любов і підтримку від матері, дівчина починає шукати їх в суспільстві і обирає чоловічий сценарій її життя.

Ілюзіяй З дитинства Кассандра прагнула до уваги і підтримки чоловіків, які принесли до педесталу батька, управління любов'ю і послухати одночасно, обіє, відчувати потерпілий і прагнути до свободи. Після всього, з одного боку, разом з сценарієм народження, дівчина була пропущена на підозру і тривогу до чоловіків, а з іншого, вона хоче бути кращою жінкою для батька, ніж її мати.

Вона хоче відчути себе за ним і в той же час перетвориться на активний хлопчик, щоб стати улюбленим тато. Зростаючи, вона шукає чоловіка, який буде виглядати як батько, але дасть те, що мама не дала. В той же час, догляд і солодкість до неї не цікаві, але відторгнення і холод, що вона потребує.

Чому б вона? Не втратити ілюзію свободи. Жінка з Кассандраським комплексом схильна до сакруальної поведінки і провокує її чоловіка бути біля її чуйних, безлактичних, міцних і жорстоких. По суті, вона відображає ідею матері чоловіка, яка дієсловно і невербально передається до неї дочку в процесі виховання. Садова правда полягає в тому, що навіть найчутніших і турботливіших людей поруч з Кассандра перетворюється в безшумний монстр.

Бурт Еллідер: У зв'язку з чим, хто дав більше міркувань. Хтось хто любить тебе, коли ви перестаєте любити їх.

Де отримати тепло?

Пиріжки дуже відсутні в спеку. Ви повинні прийняти його, де ви його даєте. Жахливі брати від чоловіка - брати з друзів. Виявляється, щоб створити теплі стосунки на роботі - чудовий, був друг душі - великий, знайшов підтримку в вірі - hurrah! Якщо ви не хочете нічого змінити. Але змінити, потрібно жити травматичні ситуації під наглядом фахівця. Видання

Автор: Юлія Юлаєва

Джерело: gestaltclub.com/articles/stati/obshchaya-psikhologiya/5366-pochemu-devochki-stanovyatsya-isterichkami-i-kak-s-etim-zhit