ніготь.

Ми сиділи з Мішка, пиття, що. Ведмед каже,
до Тут ви, Ігорюня, письменник. Чи можете ви писати будь-які смішні?
Я буду.
- Що ви хочете!
Ну, це той час.
- Ми б'ємо, ні? Не можна доторкнутися до нігтя.
- Я б'ю тебе. Про нас Подивіться, ви вдарили, наприклад, ніготь і молоток на пальці, як ви поїхали! Смішні?
Ні, він сказав, що не смішний, він болить.
до Він болить вас, і відпочинок смішний. Знаю, я носила кірку нігтів і попадала її на ногу. Смішні?
Ноп. Ти мій друг. Ви не знаєте щось смішне.
- Ну, ебать! Як проходить теорія? Право, розмір аорти фіст. Але ви і я буду робити суворий науковий експеримент.
Я пішов в шафу і приніс молоток і нігті.
- Шукаю, вдарив ніготь. Чому ти сміється?
Це смішний, щоб побачити, що ви тримаєте ніготь. Хто тримає його?
Ви отримаєте його деякі твої. Ось, подивіться на це. Ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні.
Я сказав,
Коли ваші руки були ампутованими, ви випадково отримаєте мозок боляче? Який кут ви тримаєте ніготь на стіні? Він потребує пер-pen-di-ku-lar-no.
- Хто говорить, що? Не було ремонтної школи тут?
У цей час дверний дзвінок. Я відкриваю, є сусід в роді.
Що пекло ви робите чуй на стіні вночі? Подивитися годинник, люди сплять довго.
Ось Мішка приїжджає:
до О, bro, тут ви судите нас, він каже - і він вказує на мене - що коли ви забиваєте ніготь, ви повинні тримати його прямо, і я кажу під кутом.
- Ви любите дітей!
А сусід надходить в приміщення, вибирає найбільший ніготь, затискає його в кулак і ка-ак висадить ніготь в стіну!
Мишка і я відкрив наші роти. Він прийшов до своїх почуттів першим, кинувшись до столу, заливають три склянки.
- Ну, - каже він - героям! Ще не передається на російську землю.
Сусід відвертий, стежить, сказав він
Це стіна, яка стіна!
Ми відвертаємо за стінами. Сусід каже:
- Дивитися, Салавони!
Він взяв ніготь і зігнути його. Ведмедик не вірив, взяв ніготь в руки, скручуємо і кладемо його на пальці, як кільце.
- Ну, ти! Пошкоджено! Ну, щоб майстерність!
Беган ведмедика з пальця, і не знімається. Він так сухий, він не працює. Сусід каже:
- Приходьте, дайте мені.
І як тягнеться ніготь на себе. Ведмедя живила, підтягувала руку, і подряпинила руку сусіда з цвяхом. Сусід почав протерти кров на сорочку.
Я сказав,
- Спокій, громадяни! Допомогти.
Я пішов на кухню, щоб подивитися на аптечку. Я знайшов бинт, але ні ножиці, мені довелося взяти ніж. Ще одна дверцята.
Сусід каже:
до Що необхідно мати шахту.
Він мені до дверей.
Я відкрию його, прямо, сусідський стоячий. Він дивиться на нас мовчно, і тихо починає блідо. Добре, це просто олійний живопис - Я з ніжом, чоловік в крові. І тут Мішкін голос додає колір:
до Ні, я вбити тебе, дупу!
Я думаю, що я знайшов молоток з цвяхами знову.
Сусід кинув очі, отримав повітря в роті і кричав:
- Вбити! Поліція! – і вниз сходи стрибають через крок, тільки тапочки на мій мат залишився.
Сусід каже:
- Гаразд, нехай ще один, і я буду додому і спокійно.
Перед тим як ми встигли їсти, великі чоловіки в масках перервути в квартиру, захопити нас по всій шкірі і кинути на підлозі. І тепер Бог забід, я лежаю в моїй квартирі в такій патріотичній позі, і я пишаю в повній мірі російську душу нашої валіантної міліції, а також як швидко ми приїхали!
Поки вони з'ясували те, як вони відвертають за рідну поліцію, палець Мішка гнали і почали чергати синій. Скопіювати:
- Соняшникова олія повинна бути змащена. Одне з наших манжетів висить.
Я приніс вершкове масло. Я кладаю його на пальці, заливається знеболюючим засобом Мішка, і повільно прибрано ніготь. Нігті збивають з руки і розкочуються під стіл.
Ведмідь коментує:
- Знайди його. Я подарую мені маму.
Ми пішли під стіл, шукаючи ніготь. Я втратив свій сусід першим, потім Мішка.

Я прокинувся вранці, мій стан... добре, що розповісти? Моя дружина і син стоять поруч з мною. Дружина каже,
до Він отримав фортуну! І уявіть нашу державу, ми приїжджаємо - вся стіна цвяхована, підлога покривається кров'ю, розтоплюється мамою пропущеною, і вам, як і в цій таємничості, лежати посередині гвоздиками.
- Так, Дад, це красиво! - Ось мій син.
до В цілому, дорогі, як вам подобається, і з вами ремонт, особливо тривалий час.
"Окай," Думаю, "відновлення нечутливості, але ми добре сіли, і я б'є з Мішки."

Ігор Затін