Ірина Мельничук: великий патріотичний суспендія маркетологів

Директор з маркетингу телеканалів PLUSPLUS та Bigudi Ірина Мельничук розбила компоненти обізнаності в маркетингу та чим піклується про етику.

Я завжди вірю, що якщо існує маркетинговий інструмент, то він не говорить про те, що я можу використовувати його для цілей бізнесу. Моя «Чи можу» вперше побувала про існування кордонів «Я маю право», коли я почав працювати на дитячому телеканалі. Це три роки роботи для дитячої аудиторії, що перетворило світ навколо. Внесок в мої рефлексії сьогодні був створений спільно з психологом Світлана Royce.

Сьогодні, в часи великих даних і нейромаркетингу, особливо важливо побачити людину за кожним фігурою в рейтингу, відчути величезний спектр завдань і життів, з якими ця людина прийшла до каналу. Поставити себе, що подарувати йому, як подякувати і підтримувати його нематеріальними людськими потребами.

Якщо ви уявите число обличчя аудиторії, ви можете побачити очі:

• відкрити, щирі очі дитини;
  • смішний, дивний погляд підлітка;
  • мудрий, люблячий і турботливий погляд батьків.

Тепер вони заспокійливі і життєрадісні, і в іншому момент вони втомилися і практично вичерпуються. Вони відкривають двері своїх будинків, вони дозволяють нам в сім'ї, іноді навіть залишити своїх дітей самостійно. І ми приїжджаємо, ми пливемо в свої будинки і живемо в послідовності повідомлень. Афіша Кожне слово, яке ви почуєте на екрані, важливо.й

р.

Мільйони людей готові взяти безпосередньо в серце емоції, думки, слова, які ми говоримо.

Якщо з точки зору змісту для дітей ми контролюємо зміст колаборацією з кращими виробниками, то під час рекламних блоків ми можемо лише спиратися на маркетингові директори, на кращих поглядах рекламної індустрії в цілому.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу або узгодити зручний час. «Я можу», «Я маю право» і «Я можу зробити більше». Створенняй

Де придбати "Я можу."Це про здібності, про професійні навички, знання, досвід, володіння інструментами для впливу споживача.

"Я маю право."Про те, де починається «потенційний покупець» і «особа», де починається «символи» і починається «народження». Про кордони та про кореляцію та синергію бізнес-цілей та внутрішнього патріотизму.

"До чогось більше."й СтворенняПро те, що принаймні ми не повинні завдати шкоди, а не більшість - забезпечити підтримку. Дуже раджу бачити, що існує зростаюча кількість професіоналів, які глибоко розуміють вплив повідомлень на здоров’я народу.

Нації є сумою зусиль. Коли кожен з маркетингових директорів дивиться на свій внесок, їх вплив на здоров’я країни, вони просять себе, «Як мені впливати на те, що я кажу, що я можу і хочу сказати від імені мого бренду в каналах, доступних мені? й

Можливо, це відмінна патріотична конспірація маркетологів.

Ліз Гілберт: Бізнес життя – це те, що робить нас живим

Сергій Ковальов про Значення, призначення, виклик та місія

Уявіть собі «армію» людей, які навчають ваші мотиви та потреби, розвиваючи повідомлення, які можуть проходити через «крите сприйняття» право на підсвідомість. Армія з можливістю і натхненням для підбору кращих фахівців для створення коротких аудіовізуальних форм, армії, яка має можливість атакувати мозок з цими повідомленнями з усіх екранів країни.

Коли я думаю про це, я хочу бути свідомими людьми, які знають, що вони роблять і усвідомлюють свою відповідальність. Видання

Автор: Ірина Мельникчук

Джерело: m.ua/show/irina_melynichuk__marketing_direktor_kanalov_plyusplyus_i_bigudi#