Бурт Еллідер: У зв'язку з чим, хто дав більше міркувань.

Дати і приймати

Порядок «заробітку та дарування» приписується до нас нашим славним славою. У зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з отриманням коштів.

Після того, як ми приймаємо або отримуємо щось з кимось, ми зобов'язані дати щось в поверненні, і дати щось рівних значення. Це означає, що ми відчували його до тих пір, поки не даємо йому щось відповідне і сплачуємо боргу. Після того, як ми знову відчували невинних і безкоштовних.

Ця совість не залишає нас самостійно, поки ми створили баланс. Ми відчуваємо всі рухи свідомості як провини, так і невинності, незалежно від того, яка область ми говоримо про. Тут я відповіла себе на полях дати і взяти.

4213066

Подаруйте і візьміть любов

Якщо хтось дає мені щось і я балансувати його, як платити повну ціну за неї, відносини закінчується. І знову збирайтеся.

Якщо ви платите за це, зв'язок продовжується. З одного боку, бо я відчув його. З іншого боку, він очікує щось від мене. Це лише тоді, коли я повністю балансую ситуацію, яку ми стаємо безкоштовно один від одного.

Речі різні з любов’ю людей. На додаток до необхідності балансу, любов вступає в гру. Це означає, що один раз я отримую щось від кого я люблю, я віддаю більше, ніж рівні або рівні. Ще один відчув мене знову. Але бо любить мене, він дає мені більше, ніж необхідний для балансу.

Таким чином, є зростаючий обмін «гей і взяти» між люблячими людьми, в тому числі глибиною їх відносин.

Дискуренси в процесі "гей і взяти"

Один мене я просто назвав: Я даю менше, ніж я приймаю. Так само, якщо я даю більше іншому, ніж він може або хоче дати в поверненні.

Багато, закриваючи свою любов з іншої головою, розгляньте її особливий прояв. Наприклад, коли вони намагаються дати йому більше, ніж він може носити. Це кладе баланс своїх відносин з балансом. Важко відновити рівність.

Який результат? У той, хто дав вищу мірку, залишить відносини.

Відхилення від міри мають протилежний ефект, ніж очікує віддачі. У зв'язку з чим один доводився до відмови.

Це те ж, коли він займає більше, ніж він готовий або здатний подарувати. Наприклад, якщо ви фізично вимкнено.

У будь-якому випадку, є компенсація, якщо фізична особа, яка звернулася до партнера, погоджується, що він повинен приймати більше, ніж він може дати в поверненні, а замість того, щоб справити претензії, завдяки іншим з усім серцем.

Витончений також обслуговує баланс.

Перевести його далі до балансу

Ми не можемо завжди балансувати ситуацію, даючи інший щось еквівалентне в поверненні. Хто може подарувати батькам щось рівне? Або викладач, який допоміг йому за роки? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Багато хто хоче евакуювати тягар цього боргу, уникаючи прийняття нічого іншого з них. Вони стають бідними, як тягар цього почуття мита стає занадто важким для них. Вони надихають життя замість життя і збирають все від життя. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Замість того, щоб дати щось назад, ми даємо його іншим. Зовсім, для своїх дітей, і в багатьох інших спосіб життя. Вони відчувають себе добре, як тих, хто приймає і тих, хто дає.

Відновлення балансу в негативному

Ми відчуваємо необхідність відновлення балансу стільки ж, а іноді ще більше, коли інші зробили щось до нас. Далі ми хочемо зробити щось: зуб для зуба, очей для очей.

Обидві сторони очікують, що цей баланс особливим чином. Не тільки жертва, яка була завдала шкоди, але і тих, хто завдала її, ставши винним.

Потерпілий хоче помста. Він хоче позбутися від його провини, намагаючись зробити його до нього. Так що це дійсно відбувається? Чи досягають рівноваги? Або ж жертва, як правило, завдає шкоди перпетратора? Які наслідки тут?

У злочині відчували, що він пішов занадто далеко. Так він шукає баланс на його складі, цей час як жертва. Щоб протидіяти цьому, він знову болить інший. Для балансу потрібно більше, ніж потрібно.

Таким чином, відновлення балансу в негативному збільшенні. Замість одного, вони стають ворогами. У приміщеннях такої особливої поведінки я поговорю пізніше. Я покажу вам розчин першим.

Помста з любов'ю

Необхідність відновлення балансу в негативній ситуації застраховано. Для цього потрібно відсмоктувати. І якщо ми намагаємось пригнічувати цю потребу і подолати її з благородною перегноєм, наприклад, для того, щоб його поспішали, ми ризикуємо відносини.

Інші, через прощення, зрушення від рівних відносин до поведінки від подання до домінування. Результат схожий на ситуацію, де одна охоплює іншу любов з головою, даючи йому більше любові, ніж він може дати в поверненні.

Справжня прощання можливо тільки якщо це взаємно. Наприклад, коли ще не повернуться до минулого, навіть в думці. Потім він допускається залишити назавжди.

Найлегший спосіб розбити цикл коли-небудь знеболювальних страждань, коли один викликає інший трохи біль, замість того, щоб викликати те ж саме або більше.

Фрази маніпуляторів, які не повинні віритиВаші стосунки – це відображення того, що ви збираєтесь.

Це означає, що він також зраджує себе, але з любов'ю. Ще один сюрприз. Як виглядає один одному і запам'ятовує свою колишню любов. Вони починають світитися, і відновлювати баланс, безпечно починається все знову.

У будь-якому випадку, як стало більш обережним і уважним для одного. В результаті їх любов виросло більш глибоким. Видання

Бурт Еллідер

Джерело: esolang.com/articles/self-knowledge-articles/7krugov_art/davat-i-brat-po-bertu-hellingeru-o-tretem-poryadke-lyubvi.html