Саня приніс мені мемо з школи. У школі захоче мені зробити.1,1 км Не псуйте мене, бо я знаю, що ви не повинні виконати своє бажання.
2,2 км Не боятися бути прямими!
3. У Не дозволяйте мені сформувати шкідливі звички, це буде навіть важко розслабитись.
314193
4. У Не знаю, що мій погляд не має значення, це зробить мене гірше, і знаю це.
5. Умань Не виправдаю мене перед іншими людьми, я більш чутливий до інформації, коли ви робите один знак.
6. Жнівень Не робіть мене, як мої помилки страшні злочини.
7. Про нас Не захистити мене весь час від наслідків моїх дій, я повинен навчитися розуміти, що дія має реакцію.
8. У Не варто звертати увагу на мій маленький накид, іноді я просто хочу висити.
9. Навігація Я не можу бути занадто застарілим, коли я скажу вам, Я не скажу вам, я відповідав свою владу.
10. Чи не повторювати його сто разів або я буду претендувати я глухим.
11. Якщо ви не будете тримати їх.
12. Не забудьте, що я не можу пояснити, як я відчуваю.
13.00 р. Не запитайте мене за правду, якщо ви сердитися, або я можу зрадити з страху.
14. Не буде непристойним, він зіпсує мене багато.
15.00 р. Чи не залиште мої питання, які неспішні, або я буду в іншому місці.
16.00 р. Не кажіть мені мої страхи не важливі. Не менш важливо, щоб не мали на всіх, і я ще більш страшний, коли ви не розумієте, що.
17.00 р. Не варто претендувати, щоб бути досконалим і не помилятися. Я не вірю.
18 років Не думайте, що це означає вашу гідність до мене. Якщо ви не помилитеся, ви навчите мене однаково.
19.00 р. Не забудьте я швидко зростає. Вам доведеться перебудувати багато.
20. Я теж люблю експериментувати. Я не розвивався без цього, тому будь ласка, дайте знижку.
21. І нарешті, пам'ятайте, що я не можу виростити, щоб бути щасливою людиною, якщо я не любив вдома дуже багато, але ви вже знаєте!
Повідомляємо, що ваш підліток не може писати4 000 р. Що робити для підлітківДжерело: www.facebook.com/zhuravskaya/posts/725950827442821?match=0L%2FQtdGA0LXQstC%2B0LQg0LLQvtC70YzQvdGL0Lkg0Y8g0L3QtSDQvdCw0YHRgtC%2B0Y%2FRidC40Lkg0YHQstCw0YDRidC40Lo%3D