«Чому не довірте мене?» Про довіру та довіру.

Для мене важлива безпека. Для того, щоб дати простий приклад, я колись їзда з водієм таксі, який, як багато в Москві, жив на кофеїну, щоб врятувати квартиру. Він сказав: «Це сором’язлива, якщо моя дружина залишає і все залишається з нею». І тоді я застряг: Я сказав що-небудь, "Чи можна зробити паперову роботу так, щоб в розлучення все розділяється навпіл."

Водій таксі був сюрпризом, де я отримав цю ідею, і ще більш дивився, що я живу цей шлях - з окремим бюджетом і майном.

Він сказав. «Чи не любиш!» І це говорить людина, яка боїться бути бездомним у випадку розлучення з дружини. Це, він здатний висловити свою тривогу, але не здатний зрозуміти і піклуватися про себе.

І це, якось, де трансляція – з одного боку, багато інформації про партнерів, і цілком виправдливе: люди вбивають один одного через спадщину, живуть для квартир, кидають гроші, дарують батьківські прикраси на павук, пити, без попиту звільнити і почати новий бізнес, а іноді – з грошима партнера.

Це те ж саме з роботами - люди подаються без оплати, обрамлені, зміщені, обходяться підйомом, зліва з гвинтівками і так далі.

З друзями і родичами, друзі відчували чоловіка, мати відходять від чоловіків, старших братів і батьків, які вводять в нездатні стосунки, люди витрачають роки спадкування і не сплачують заборгованості.

З іншого боку, звертати увагу на це якось некомільфо.

Це, інформація відкрита, звуки, сприймається. Але не прийнято. І ви не повинні розглянути її з новою особою.

Це дивно мені.

Це нормально для мене, щоб довірити закони фізики та хімії – вони ніколи не одержували мене. Порошок завжди працює, вода заморожує, соди і оцет його, порошок знімає домішки, і Земля регулярно відроджує навколо Сонця.

Я вважаю, що люди за замовчуванням нейтральні. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що вони, ймовірно, не дбають про мене, поки вони довести інакше.

Але просто довіряючи незнайомця в серйозних речах здається дуже дивним для мене.

613288

Чому краще сказати приємні слова?

12 Шляхи, щоб отримати будь-який ви хочете

Наприклад, про мій чоловік, я впевнено можу сказати, що якщо я даю йому гроші, щоб взяти в школу для підручників дочки, він буде робити просто це. Або якщо він пообіцяв платити за її коло, він б. Він не купить горілку, театральний квиток або новий iPhone, оскільки він некомфортний перед чоловікам.

Але не всі люди, які я знаю, що це спосіб.

Так дуже часто, коли люди кажуть, «Чому не ви довіряєте мене?», Я дивився, тому що вони зазвичай не роблять нічого, щоб зробити мене довірою. Або ж виконайте точну протилежність. Видання

Автор: Adriana Imge

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8