Риба масового знищення! Вся правда про норвезький лосось.

Кожен знає, як здорова червона риба. І для мозку і для шкіри, жирні кислоти для організму надзвичайно важливі. Але тут слід зазначити, що тільки якісний продукт покращить здоров'я.

Норвезька лососьДо невідповідності споживачів, не претендує на якісний і безпечний продукт. Це не риба, це сплав токсинів!

Французькі журналісти поєднуються в подорож з Норвегії до В'єтнаму, прокоментуючи фільм про виробництво червоної риби. Кілька пострілів, і ви ніколи не хочете знову з'їсти делікатеси! Але багато заощаджуйте гроші, щоб купити червоні риби для дітей: це так корисно.

Риболовля в Норвегії приносить $ 4 млрд на рік і є другим тільки для нафти в плані прибутковості. Великий бізнес Звичайно, це не вигідно для виробників риби, щоб дозволити споживачам знати правду, що цей продукт містить величезну кількість токсичних хімічних речовин і може право називатися найбільш токсичною їжею в світі. Інформація, яку журналісти дізналися про реальний скандал.

Риба масового знищення! Вся правда про норвезький лосось. р.

До 2 млн. риб за час, всі за гроші. Звісно, захворіє риба в обмеженому просторі.

В даний час існує реальна епідемія: риба мають панкреатичний некроз і інфекційну анемію. Для економії якомога більше риби можна від зараження, спеціальну воду залити пестицидЦе робить м'ясо токсичною.

На рибу також починали рибу. лаціна: паразит, який вбиває його швидко. Для економії дорогоцінного товару фермери не соромляться використовувати пестициди. Але вони залишаються в їжі, які живуть люди! Вони ходять по фермі, що зношують газ маски, а потім продають цю отруту без совісті.

«50% кордової та лососевої смаження на фермах народжуються з мутації. Вони не можуть закривати роти. Це генна мутація, для її зникнення, 8 поколінь повинні жити в морі. Чоловік, якщо він бачить таку рибу, не хоче його з'їсти, але якщо ви відрізати голову риби, ніхто не помітить.

скільки рудіВи можете розповісти про кілька хвилин цього дивного фільму. Я трафікований ...

Вживання токсичної риби кладе здоров’я на ризик. Жорсткі речовини, що накопичуються в лосося, можуть викликати серйозне отруєння і збій внутрішніх органів!

Про нас Це повинно бути відомо всім, хто вам сподобається здоров'я.

Автор статті Риба масового знищення! Вся правда про норвезький лосось.

З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері