Не дозволяйте людям вирішити, що ви є!

Хто я?

Не дозволяйте людям вирішити, що ви є!

- Майстер, ви сказали, що я стане мудрим, коли я відкрив і знав себе, відповів питання "Чому я?", але як це зробити?

до Здається простий, але складно на практиці - для початківцівНе дозволяйте людям вирішити, що ви для них і для себе.й

- Як це?

до Покажіть вам, що ви погані, і ви повірите його і отримаєте. Повідомляємо, що ви добре, і ви будете щасливі. Третя буде похвалитися вами, даючи вам неіснуючі якості, щоб скористатися вами. Ви будете оцінити або схвалити, вірити або заперечувати, поки ви знаєте своє вірне само.

До тих пір, як вони мають право вирішувати, хто ви або хто ви, ви не знайдете себе. Не дайте будь-кому праву, щоб зробити це, і не робити.

Зрозуміти себе можна тільки шляхом глибокої самотності.

Як правило, всі ми знаємо про себе, думки інших, зображення, яку ми кладемо на себе і наше відображення в дзеркалі. Але це не так!

Вони кажуть, "Ви добре," і ми думаємо, що ми добре. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Вони кажуть, "Ви погані," і ми зберігаємо, що. Але це не так!

Це помилково, тому що ніхто не може знати вас - ніхто не може знати, хто ви, але ви, себе.

І всі ваші попередні ідеї про себе, все, що ви знаєте через ваш розум, его і емоції, не ви ні.

Що б ви знали про вас, це тільки частина вас, боки, і ті сторони дуже односторонні і поверхневі. Що б вони знали, це просто миттєві настрої - вони не можуть проникнути в свій центр. Навіть найближча людина не може проникнути на ядро вашого буття. У вас є все самостійно і тільки ви приїдете до того, хто ви є.

Не довіряйте всіх, хто підкаже вам, що Він доведе вас до нього, хто зробить все для вас!

Тільки деякі можуть допомогти вам дістатися і ви можете відчути його, але головне, що ви повинні зробити себе. Видання

Цікаво: Парова свічка з відтінкової свічки

Грушеві іграшки. Пристосувати.

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.ranibu.ru/kto-ya.html

Tags

See also

New and interesting