Не варто шукати щось, де це не можна.

Психологи кажуть, що діти, які “розумні” батьки відчувають проблеми у дорослому віці: вони намагаються отримати цю відсутню любов від інших. І вони сильно страждають: вони страждають від відмов, свої власні помилки, критики за їх адресою.

Але є і діти, які можуть сміливо сказати, що вони мали щасливу дитину, де батьки люблять дитину і один одному. І ці діти зараз шукають батьківську любов іншими способами, оскільки вони думають, що це норма.

Не варто шукати щось, де це не можна. Про це: Не любиш тебе.

Ваш бос не схожий на тебе. Для того, щоб зробити свою роботу, ви платите за неї. Ми працюємо над тим, щоб ви були корисними для компанії. Ваша робота не є власником готівки або обміном на гроші. Ваша експертиза, досвід та експертиза є нормою, і це повинно бути! залежить від рівня заробітної плати.

Це ринок, не любов. Не чекайте похвали, якщо ви просто робите те, що потрібно зробити. Хороші значення боса, але не є. Якщо ваша ефективність занепаде до завтрашнього дня, вони будуть частиною з вами. Ви просто працівник з правами та зобов’язаннями, передбаченими договором.

Ви не любите тих, хто ви допомагаєте з усім серцем. Іди не є обміном, це одностороння дія. Ви можете бути вдячні, щоб мати гарну думку вас краще. Якщо ваша допомога не потрібна, і/або вона гірше. І опинитися в тому випадку, що ступеню.

За допомогою, вони не сплачуються, якщо це було узгоджено заздалегідь. Для того, щоб допомогти оплатити "як ви" і "як ви дуже багато" - це максимум. Ви не можете допомогти комусь і чекати любові. Ви також можете допомогти, тому що ви можете зробити це, або ви є немовляти еготи, і ваша допомога за ціною любові занадто дорогий і сумнівний задоволення для людей.

Навіть ваша друга половина не любить тебе. У сенсі, який сьогодні може бути так, і завтра, наприклад, не довше. Ну, буває: любов неконтрольована непередбачувана річ. Щодня не означає, що ви завжди будете любити. Але не потрібно заперечувати його словами. Що робити?

Ми повинні оцінити сьогодні і насолоджуватися часом. Будівельні плани не заборонені, але потрібно бути готовим, щоб вони не могли прийти до себе. Люди можуть залишити (і принаймні в іншому світі!), і вам потрібно якось рухатися. І це, як статистика і практика шоу, цілком можливо.

Але найгірше не те, що ви не любили, але що інші не піклуються про вас. Бос замінить вас іншим працівником, ваша подруга знайде ще один хлопець через місяць після розбиття, сусідський бабуся буде викликати вас наркоманом, якщо ви не покажете пакетами відразу ж.

Немає незамінних. Люди досягають один одного в нескінченному раунді соціальних кола. Але ми не любимо нас.

Дівчинка другу шахти на загальнобудинкових вечірках дивилася на мене сердитися і іноді вона може сказати щось неприємне для її обличчя. Я не знаю, як поводитися, і коли я запрошував на іншу вечірку в своєму будинку, я був відчайдушний йти або ні. Коли я зізнався, що другу шахти, він сміхався і сказав: «Дон не плащить себе, Лена не схожа на тебе, вона не піклується, вона просто не любить, коли у нас є натовп. й

Не любиш тебе. Вона любить сина, і ви її незнайомець, але це не означає, що вона лікує вас погано. Він може здатися, що вона має підозри про свої кулінарні здібності ( вона приносить вам свою приготовану їжу або постійно просить те, що ви їсти і як часто), по суті, вона любить сина таким чином, і вона не піклується про свою дочку-в-праву.

У нас немає нікебо.Не про це. й

Я повинен сказати, що тільки ваші батьки люблять вас. Але це не означає, що вам подобається. Вони люблять вас краще. І решта нас, як ми?Видання

Кредит: Марта Шандер

Джерело: gorabbit.ru/article/seychas-budet-bolno-tebya-nikto-ne-lyubit