Ваші стосунки – це відображення того, що ви збираєтесь.

Як ми розуміємо слово «відповідність»? Це надійність, можливість зберегти ваше слово, виконувати ваші зобов'язання та обіцянки.

Але відповідальність має ще один аспект: вміння бути чесною з собою. Побажання дізнатися, що все, що ви в житті, є результатом ваших думок, почуттів і дій. Тексти пісень, а це означає: І це ваша відповідальність.

Ця відповідальність часто виходить і ігнорується.

Габаритний зображення

Наприклад, якщо чоловік не дарував подарунки жінці, що це робить? Реактиви, полум'я, маніпуляції, і можуть купувати себе все. Таким чином, вона намагається впливати на проблему з-за кордону: людина повинна бути полум'я. І жінка хоче виправити її.

Ця жінка може попросити себе: Як я вірю, коли людина не дає мені подарунки? Що робити?

Повідомляємо, що він є міцним і життєздатним людиною. А потім, що я роблю в цьому зв'язку? Як потрапити в них?

І якщо ви змогли відповісти на ці питання, то ви зможете дізнатися правду, то ви, швидше за все, матимете рішення.

Я завжди кажу, Не існує проблем у відносинах. Якщо ви спокійні і повні, немає проблеми. І якщо у вас немає кращого часу в відносинах, то ці часи вже приходять у вас.

Ваші стосунки – це просто відображення того, що ви йдете на вас.

Іноземець, і особливо коханка, нічого не з'являється. Якщо присутній інтимність між чоловіком і жінкою - духовний, емоційний, фізичний - для третього немає місця. Третя виникає, коли місце з'являється для нього, а коли людина і жінка відокремлюються один від одного. Коли немає контакту.

А потім питання виникає не «Як повернути чоловіка і встановити стосунки з ним», а питання, яке лежить в іншій площині: Як мені дивитися цю проблему? Що потрібно змінити?

Що таке жінка зазвичай? Він не дивиться на себе, але на нього, і навіть гірше за ним. Так багато часу, енергія і енергетика привели.

Немає сенсу, щоб отримати чоловіка назад. Що далі? Він пішов з якоїсь причини. Чоловіки в цьому сенсі дуже просто: є жінка поруч, вони живуть і щасливі, немає жінки, йдуть шукати.

І якщо людина висловить незадоволеність вами, це серйозна причина для мислення. Найчастіше жінки несуть в цій ситуації. Вона не запитує себе: Що я розповідаю чоловіка, що він нещастя?

3610Р. 4200Р.

Скоріше, вона подарує їй губи, буде відхилений, починає бути примхливим, розкачати табло ... Він буде хворим, поки він хворий.

«Грей в бороді, демон в ребері» - це не про чоловічу кризу віку, це про жіночу нездатність. На жаль, час, коли жінка може дозволити собі таку незгодність, швидко передається.

Я часто запитав: Як отримати чоловіка? Він зробив його, я сказав йому, що він пішов там, я зробив це. Що робити? Що робити? Я не можу це зробити, допомогти мені!

Таке питання залишається незавершеним. Чому?

Не існує рішення для цих питань.

Питання, як це дійсно означає, я не хочу бути відповідальним за це. Я не хочу нічого змінити, я хочу повернути все до свого колишнього комфортного стану.

Я попросив жінку, яка залишила чоловіка після 15 років шлюбу, що ви хочете? Я хочу, щоб все було якомога раніше.

Це означає, що жінка просто шукає шлях до «анестези» цієї ситуації і нічого не змінює.

Або ось питання: У мене є бажання подбати про будинок, але я також маю роботу. Я знаходжу, щоб поєднати роботу і догляд за дому. Я хочу працювати вдома, але я просто не маю часу, що робити?

Подумайте, чи є рішення тут?

Будь-яка проблема, особливо болючий, шути: Час зміни, для суттєвих змін. Час виростити!

Ви не можете зробити щось, як і зупинитися самостійно, і навіть підтримувати комфорт.

Ви повинні запитати самі питання. Що я роблю мене в цій ситуації? Які зміни потрібні? Що я до?

Не потрібно міняти речі. Ви повинні змінити щось про себе.

Будь-яка жінка хоче привернути увагу, компліменти, подарунки, чарівність, любов. Він хоче бути єдиним, він хоче зрозуміти, він хоче матеріальну підтримку. Тексти пісень, а це означає: І вона думає, що вона повинна отримати все це тільки тому, що вона одружилася.

Як ми думаємо? Але більшість часу ми не робимо. Чому?

Це також незгодне положення. Дитина.

Чоловік не є батьком, і, звичайно, не повинен дати нічого, тому що ви його дружиною. Він радий дарувати, але тільки коли він отримує те, що він потребує.

Чи знаєте ви, що він потребує? Які його потреби? Що можна подарувати жінці? Як ви виконуєте себе в відносинах з чоловіком? Яка ваша відповідальність?

З питань співпраці з іншими потребами.Як можна задовольнити потреби людини, якщо жінка не знає її потреби, вона не знає, що вона хоче, що вона відчуває себе і постійно в тривожності і стресі. Що може бути тісний контакт з партнером, якщо є тільки страх і не довіра всередині?

І що необхідно мати справу з першими. Дізнайтеся, щоб зв'язатися з собою, бути уважним для себе, до всіх ваших почуттів, відчуттів, проявів.

Ви можете змінити своє життя.

Вітальна енергія: позбавлення від тілесного «армору» та «шкарпетка» Точка Біфуркації: правий рух

І якщо щось не збираєш, що ви хочете, щоб він був, відкрийте, стикаючись з правдою, і починайте робити речі по-різному, і тоді ви завжди мріяли.

Проблема не прийшла, щоб ви страждали, вона прийшла до того, щоб ви виростали, стають щасливими і сильнішими. Видання

Автор: Тетяна Дзюцева

Відеокарта: https://begaem.html#more-5749