За кожним страхом є бажання бути так.

Що робити? Що робити? Що робити Що робити? Що робити, якщо я так боїться? ?

Ці думки не дають спокою, вони оточені тривожним холодом, вони виділяють екстравагантність і усадки серця. Ароматна свідомість фарб коли-небудь більше жахливих картин, що я не хочу стати.

Поки мій чоловік знову почне пити, я буде передаватися в інше місто, раптом нові бос будуть вогонь мене, і мій мати не вижити операцію; раптом мій син буде йти до лікарні знову, раптом мій дочка буде йти до навчання, і вона буде залишитися там... Що робити, якщо вона гине в інший день? ?

Ноель С.Освальд

Він звучить дивним, але за кожним страхом є бажання, що це повинно бути. І яскравіше, більше «збудження» цього страху, чим більше енергії інвестують в неї, тим сильніше це бажання. Але це не одне з тих, хто зізнається.

Щоразу двері відчиняються, дивлюся, якщо він п'яний знову. Я слухаю голос в передпокої, до його кроків. Ні, сувенір. Вечеря... Я не мав напою. Ви кинути? Усе?! – і не зрозуміло, що ця жінка розчаровує або радує.

Моя мама готується до хірургії, вся сім'я знаходиться на вухах, хірургії серця, і всі розмови про це протягом шести місяців: як складно, як страшно це те, що буде більше операції. Я боїться не вижити операцію.

Я втомився від моєї мами. Скільки родичів може бути терористичним шляхом говорити про їх смерть, а про захворювання?

"Я не хочу переводити в інше місто. Це постійні ділові поїздки, незнайомці, довгі подорожі.

"Я боїюся отримати рак. . ?

"Я боїтеся, що ноги будуть відходити, і мій чоловік візьме мене в колясці, а не інвалідний візок, але в колясці.

Кожна страшна і небажана подія має другу сторону монети, яка є бонусами, які ми отримуємо, якщо це відбувається.

Ці бонуси є основою нашого хвилювання, беккону і збуджувати нас.

Пам'ятайте жарт про кота: «Сьогодні я пішов на наступний дворик, коти половили і ріпакували.» Де світ збирається! Боже, життя страшно! Я зустрінеться завтра.

Неважливо, як важко втратити, завжди є приріст.

Якщо ви виявите важко побачити і визнати, що ви отримуєте, якщо всі жахи, які ваша фантазія фарби з'являються до вас, то ви будете використовувати допоміжну вправу. Відомі як координатори Карцесії, використовуються для прийняття складних рішень, оскільки це допомагає бачити приховані нюанси. І саме те, що нам потрібно.

Розкласти лист на чотири частини. Кожна секція повинна відповідати одному з наступних питань:

1,1 км «Що буде, якщо це сталося в житті?» Або що прийде в життя з цією подією.

2,2 км «Що не буває в житті, якщо це відбувається? Яким буде життя з цією подією?

3. У «Що буде жити в житті, якщо це не буває? Або що буде змінюватися в житті, надходити в неї або бути присутнім в ній, якщо це не станеться.

4. У Якщо це не буває? Що буде зникнути з мого життя, якщо цей захід ніколи не буває.

У нас немає нікебо. Не про це. й

В результаті ви будете мати повний перелік втрат і набирає те, що приваблює і відлякує вас одночасно.

Ф'юре не те, що виробляється з-за кордону, це власні думки і фантазії про те, що може статися.Це погані мрії.

Чи можна зупинитися? Видання

Автор: Ірина Дибова

Джерело: dybova.ru/news/navyazchivye-mysli-i-strashnye-fantazii-kak-perestat-grezit-o-ploxom/