Як він стержає його на Убері без керівництва

Нещодавно Убер, який зламав мости між технологічним стартапом і сервісом таксі, прибув до нашої країни з вболівальником. І сьогодні журналіст Олексій Девіс поїхав на перший самохідний автомобіль Убер і розповів про свої враження. І хоча ця історія здається фантастичною для нас зараз (особливо, все приходить до нашого регіону з затримкою), пам'ятайте, що 2 роки тому Убер просто почав свою коруду в боротьбі з звичайними драйверами таксі, і ми дізналися про самодозвілі автомобілі тільки завдяки витокам від Google офісів.

Замовляючи замовлення таксі сьогодні, як це нормально - Я збираю смартфон з кишені і відкрию додаток Uber. За допомогою геолокації я оберіть місце доставки автомобіля, введіть адресу. Потім з'являється робота на горизонті.

Це білий Ford Fusion, на даху якого є «пошиття» кришка камер і направляючих лазерів, які обов'язково будуть достатньо висвітлювати останній супер Bowl в американський футбол. Нова зброя Убера у війну проти дорожньої системи. З самого ранку деякі користувачі Уберу в центральній частині Пітсбурга змогли забронювати таксі з водієм.

Як він стержає його на Убері без керівництва р.

Мета Убера – зробити свій бізнес ще більш ефективним і вигідним завдяки лікуванню водіїв таксі з ланцюжок роботи, які приймають вдома більшість грошей, залишених замовником. Або, як інженер Убера, який перевантажив автопілот під час їзди (право в разі) кладе його, "позбутися від накладки". До того ж, мало знизити статистику загибель на дорогах. Це 1,2 млн. осіб на рік.

"Robopilot дійсно кидає м'яч далеко на половину поля супротивника", - розповідає Раффі Крікорян, який працює в найсучаснішому технологічному центрі Убера в Пітсбургі.

Як знайти себе в задньому сидіння і ковзання злегка вниз червоно-коричневої шкіри сидіння, я помітив, що цей автомобіль не відрізняється від інших. Перш за все, велика червона кнопка ловить око замість підставки для кавової мужки. У разі вимкнення автопілота. У найближчому передній частині сидіння, той же інженер з ноутбуком знизився, який впорається в потік даних, що передається автопілотом, що я не розумію. Єдине, що встановлює цей автомобіль, крім іншого таксі, є сенсорним екраном між передніми сидіннями, які виглядають безпосередньо на мене.

"Велкоме, Алекс", він пише. - Прийміть прогулянку.

На відміну від більшості компаній, які повністю автономні автомобілі, Убер хоче насолодитися досвідом. Хлопець в передній частині говорить мені, що бігти на самодоїзді таксі навпіл. Друга половина намагається зрозуміти, що це не інженер або гек, який думає про цю подорож, але звичайна людина, як мені і ви.

Що таке відображення. У ній ви знайдете відповіді на найбільш поширені питання, такі як максимальна швидкість цього таксі (25-30 миль/год, це йде занадто швидко), або чому вам потрібно всі ці антени і камери на даху. «Ми хочемо, щоб надати нашим клієнтам всю інформацію, яку вони зацікавлені в тому, щоб вони почувалися безпечною», - пояснює менеджер з розробки продукту Емілі Бартел.

Як він стержає його на Убері без керівництва р.

Екран розповідає вам точно, коли автопілот працює, як швидко він збирається і де ви на даний момент. В іншому двотреті екрана видно автомобіль і як він бачить дорогу з лідаром.свінгериАктивний оптичний далекомір, найдорожча і складна частина системи автопілота. Головною ідеєю даного екрану є можливість показати дорогу через очі роботи, що робить його чітким для пасажира.

Моя поїздка починається з складів польська гора на околиці Пітсбурга і доходить до центру міста на одному з міст над річкою Алегенія. Якщо автомобіль не потрібно виконувати складні маневри, то поїздка плавно йде з рідкісними болями різкого гальмування або прискорення. Інженер Uber приймає контроль автомобіля кожні 2 хвилини. Тепер він нещасливий, як автомобіль не сповільнився, щоб дати пішохідний прохід. В цей час він не схожий на те, що ми зупинилися перед парком, чекаючи його, щоб остаточно приїхати.

Весь час ми їздимо, люди на вулиці завжди перевертають і знімаючи фотографії нашого автомобіля, і я відчуваю, як Королева Англії. Незважаючи на те, що Убер був у Пітсбургі протягом 18 місяців, це перший самохідний автомобіль на дорозі. Решта нас не виходить за межі Силіконової долини. Пітсбург був обраний з декількох причин.

Перший, Університет Карнегі Мельлона знаходиться тут, де розвивається ця система автономного пілотування. По-друге, є дуже складні умови для тестування: місто є сіткою міст, місцевими вулицями є вузькі і рудні, а погода регулярно радує снігом і дощом. І, можливо, компанія так само подобалася ентузіазму, що місто має найсучаснішу технологію.

«Інновація вперше, а потім закони, які регулюють її. І ніколи інший спосіб навколо. Саме тому технологічні стартапи постійно шукають місця, де будуть вітати їх інновації, пояснюють Пітсбургський міський законопроект Peduto. Якщо ви зупините годинник і вимкнути телефон, ви побачите, що найближчим часом всі ці технології та робочі місця будуть в іншому місті.

І в той час як штати, як Мічиган, Каліфорнія, або Невада, сильно регламентуються законом, Пенсільванія виглядає як дитячий матовий без вчителя. У цьому стані немає чітких правил, які я думаю, дуже класно, тому що після 30 хвилин їзди водіння інженер Uber запитав мене, якщо я хотів приїхати. Або ж, сидять в сидіння водія, бо немає звичного рульового колеса.

Але навіть як пілот, я не можу натиснути кнопку срібла і приїхати назад до Сан-Франциско. Як і будь-який автономний механізм, автомобіль Убера вимагає неймовірно докладної карти автодоріг, замість обробки дороги, дозволяє зосередитись на інших автомобілях, пішоходів і дорожніх ліхтарів.

Створення такої карти: ви відправляєте автомобіль, завантажений датчиками до певної міської площі. Тоді водій їде назад і вперед на тій же дорозі 7-8 разів, коли датчики збирають інформацію про дорожні ліхтарі, дорожні переправи, обмеження швидкості і т.д. Потім програмне забезпечення обробляє дані і виводить карту зрозумілою для роботи. По суті, автоматизація у створенні таких докладних карт є запорукою обслуговування таксі без сумки м’яса за баранами.

Коли саме це відбудеться, Убер не говорить. Якщо ви вважаєте своїм конкурентам, то малюємо період 3-5 років. Але зараз вони кажуть, що Убер готовий поділитися своїм досвідом. Не більше йде до водія. Видання

Підпишіться на наш канал YouTube, який дозволяє переглядати онлайн, завантажувати безкоштовні відео з YouTube.

Як це, поділитися своїми друзями!

www.youtube.com/канал/UCXd71u0w04qcwk32c8kY2BA/відео

Джерело: gagadget.com/business/23747-kak-ya-ezdil-na-avtomobile-uber-bez-voditelya/