Вічний учасник: «добрий»

Ви постійно повинні зіткнутися з людьми, які постійно страждають, переживаючи, самовідповідаючи, реагують на всі події дуже болісно. У той же час більшість з них падають під формулу: суб'єктивно – страждання; об'єктивно – немає причин страждання.

Чому людина постійно страждає? Відповідь досить проста.Він хоче страждати.й Я щиро говорю про страждання в «рівному місці». Хто шукає себе, особливо в таких людей майстерність страждань, розроблених з дитинства для автоматизації. Важливо відповісти на питання, чому така людина хоче постраждати?

Варто звернути увагу на тему зони комфорту. Термін є досить поширеним, хоча багато хто плутають словом комфортом. Адже в звичайному розумінні слово затишку – зручність, щось приємне.

По суті, «комфортна зона» означає щось інше.Це нормальна ситуація, де ви знаєте, що робити.й Це не означає, що зона комфорту повинна бути комфортним і комфортним. Він повинен бути знайомим, і для багатьох звичок не означає приємного на всіх, а навпаки.

У фільмах про війну, часто, в одній формі або іншому шоу такого епізоду. Люди звикли до боротьби, коли виникають вибухи, зйомки і т.д., що сигналізація не так сильно бореться як люль. Тиша незвичайна і має незліченні наслідки. Для них бій більш знайомий і комфортний, ніж спокійний.

Якщо людина була привезена з важкими умовами, зіткнувся з тиском від батьків і інших, відчував свою непотрібність, відчувається несправедливість, пережили всі негативні моменти всередині, потім для нього страждання досвіду стає нормою.

Я маю на увазі, він використовується для цього, коли він занурився. Він "добрий" коли він "поганий"І це не так, що він дійсно хороший, але тому що він так знайомий. Він використовується для цього, він знає, що робити з ним, як поводитися в ній. Зона комфорту.

Будь-яка людина прагне до того, що він знайомий і зрозумілий для нього, для зони комфорту. Якщо зона комфорту страждає, то він знайде спосіб постраждати. І від досвіду роботи я можу сказати, що людина шукає способи потрапити в зону комфорту.

У той же час він уникає ситуацій, в яких він може бути дійсно хорошим, комфортним і приємним. Чому?Тому що «в даний час хороший» з зони комфорту.

Коли людина дійсно хороша, він не знає, що робити з ним, він просто не використовується для цього. Це призводить до того, що виникає тривожність, яка поступово збільшується. Дуже комфортний стан так незвичайний, тому незрозумілий, що робити з ним, тому людина починає відчувати себе тривожно і хвилюватися, що це все з тієї причини, і може закінчитися в якомусь непередбачуваному страхі.

Як уникнути щось невідомо? Дуже проста формула, щоб щось невідоме погане сталося, вам потрібно щось звичало погано, тобто те, що ви звикли з дитинства, ви знаєте, як поводитися в цьому випадку, що відчувати і в цілому це добре працює і змащений механізм.

Далі включені індивідуальні настоянки, які допомагають ввести звичну зону комфорту:

1,1 км Не можна пам'ятати дитячі захоплення. Чому люди не хочуть пускати минуле? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Він попросить мене, як пустити з минулого, але він не дуже хоче пустити його, тому що це важливий фактор для нього, щоб бути в комфортній зоні.

2,2 км Ви можете організувати своє життя, щоб випробувати страждання. Наприклад, дитина постійно змушена зробити те, що він не хоче. Обов'язки, безперервна і монотонна робота. Він був злий, він відчував нещастя, і він став таким властивим умові, що як дорослий він вибрав нездужання, рутинну, неоплатну роботу.

Робота не несе морального характеру, але дозволяє підтримувати звичний емоційний стан. І він може періодично спробувати знайти вихід з цієї ситуації, але нічого не знаходить і повертається до зони комфорту. Хоча об'єктивно, існує безліч можливостей для зміни ситуації.

3. У Ви можете знайти партнера, який візьме на себе функції «генератора страждань», що дозволить вам довго зупинитися в зоні комфорту. У той же час партнери, які не готові спробувати на ролі садівника, не дуже цікаві. Я не знаю, що робити з ними.

4. У В кінці ви можете просто займатися самообмежуванням. Щоб приклеїти до деяких незначних нечутих, потім зайдіть в спогади - voila - зона комфорту. Ангіш, страждання.

Р

Стати сірим каменем, або що робити, щоб зробити психопат від вас самостійно

Що таке моя сила і що мій слабкий

Люди знаходять багато способів боляче. Потрібно розуміти цей механізм. І навчайтеся керувати ним, для чого підійде інструмент, як щоденник з ретроспективним аналізом. І «підробники» повинні розуміти, що все вони прагнуть до своїх розумів, тісних відносин, цікавої роботи, приємного спілкування, внутрішнього миру, все це поза зоною комфорту. І підсвідомий розум тягнеться в звичайні страждання, тому важливо, розуміючи це, щоб зупинити задоволення страждань, і навчитися приймати і насолоджуватися інтересами, радості, інтимності.

Не існує причин для страждання більшості людей.

Ви не повинні шукати їх.Видання

Джерело: vk.com/kluchuspexu?w=wall-52793525_15644%2Fall