Коли ми втомилися і досягаємо ліміту нашої міцності і можливостей, нам потрібно відпустити себе і пустити сльози, якщо ми хочемо. Це не означає, що ви дали, і навіть менше, що ви безсилі. Тільки міцна людина може дійсно дозволити бути слабкою.
З часом, здається, що все відпочиє на плечі. Щодня ми відчуваємо відповідальну за сім'ю, дітей, літніх батьків, роботу. Але ми відчайдушно потребують вільного простору для власних емоцій, снів і думок. Найголовніше пам'ятати, що ми не повинні постійно тримати себе в управлінні.
Можливо, ви думаєте, що сльози не допоможуть гранату, а крім - ознака слабкості.
І якщо в горлі є люмп, ви не помітите його. Поведи мене, хто колись переконаний вас про це (навіть, якщо це ви) не дуже мудра особа.
Кілька років життя - і серйозні проблеми здоров'я не можна уникнути.
Встановивши «Я ніколи не торкнувся» означає, що ви не покажете ваші істинні почуття до будь-якого, включаючи себе, і придумайте різні звичаї, щоб пояснити вашу депресії.
Якщо в будь-яких обставинах, вам необхідно, щоб все було добре з вами, ви не тільки закриваєте себе з світу, але і відвертаєтеся від цього.
Відрепресовані емоції не відступають. В результаті вони можуть проявляти себе у вигляді психосоматичних симптомів: головний біль, мігренін, хронічна втома, біль м'язів, запаморочення, проблеми травлення.
Людина не може бути постійно міцною і не може приховувати свою сумність і почуття протягом усього життя. Ви повинні дати свої почуття, і це випадок, коли сльози випускають нервову напругу і негативні емоції.
Пам'ятайте:- Збереження добре для здоров'я
- Чайники приносять рельєф і це перший крок до зміни. Відтепер він залишається визнання наших почуттів і нехай вони йдуть, а потім дайте їм йти.
- Після сліз, ми заспокоїємось, відпочиємо і можемо спокійно оцінити реальність і приймати рішення.
Не знаю, крім вас, скільки зусиль, щоб досягти того, що ви зараз маєте і що ви дали, щоб побудувати щастя для людей, які ви любите.
Але неможливо затягувати горіхи, намагаючись постійно контролювати свої емоції і тримати обличчя, інакше, в вирішальний момент можна просто «розірвати нитку».
Приготований до того, що життя не завжди сплачує за всі зусилля, і що навіть близько людей іноді показують самопізнання. Пам'ятайте, що все, що ви робите, це безкоштовний вибір. Життя цього світу – це життя. А коли приходять смужки, не варто тримати себе в руці.
Ключ до успіху – баланс.Для підтримки достатнього рівня енергії, щоб працювати, спілкуватися і насолоджуватися життям, наступні правила допоможуть:
- Чи є сильні засоби, що лікують себе добре. Подбайте про своє особисте зростання, насолоджуйтеся моментами бажаної самотності, знайдіть час для хобі.
- Найбільша міцність і енергія - люди, які знають, як любити. Люблю всіх, хто в житті, особливо себе. І ні, це не знак самопізності.
- Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Що означає ці дещо патологічні слова? Це просто:
- Ви маєте право сказати: «Я даю, це сильніше, ніж мене!» Ви маєте право не приймати більше обов’язків, ніж ви зможете виконати.
- У вас є право сказати, "Я не можу це зробити більше," якщо вам потрібно відпочити або пересуватися.
- Ви маєте право вимагати любові, визнання та підтримки. Любителям, яким ви даєте тепло і турботу, повинні розуміти, що ви чекаєте адекватних повернень.
Що пам'ятати, коли виникають труднощі У нас немає нікебо. І, звичайно, ви маєте право на конфіденційність – це персональне місце і час, де ми можемо відобразити на себе і наше життя, крі, бути в курсі наших емоцій, приймати рішення і рухатися вперед.
Це життя, в якому ми мріємо: прогуляйтеся власними шляхами з почуттям внутрішнього балансу та благополуччя. Видання
Джерело: www.transurfing-real.ru/2016/10/blog-post_58.html