Наталі Роуз: Система загоєння слизової безкоштовної дієти

Курс сертифікації Detox від Natalie Rose, піонер в філософії очищення організму і здорового харчування, відбувається лише 1 раз на рік в Манхеттен в Нью-Йорку. У нас є багато людей, які хочуть навчатися на майстері, які багато навчаються практично онлайн.

Протягом декількох тижнів до початку Наталія відправляє учасникам список літератури та фільмів, які обов'язково для ознайомлення, оскільки участь в курсі передбачає певну підготовку та знайомство з філософією свідомого очищення не тільки тіла, але й розуму, думки та його оточення.

Підхід Наталі Роза до оздоровчого харчування значно відрізняється від експрес-дієта та готових рекомендацій для всіх випадків.Це те, що багато професіоналів, які пропонуються. Так само можна сказати про програми переходу на сиру їжу, якщо їх творці не мають спільного бачення питання. Чому варто знати так багато? Наталія Роза відноситься до тих авторів, які дотримуються інтегрального підходу до здоров’я, де важлива регулярна очистка тіла, здорове харчування, рух, позитивне емоційне та психологічне фонове середовище. Всі ці умови повинні бути виконані одночасно і гармонійно.

Я зателефоную мені курс майстер-класу, тому що студенти дадуть всі інструменти, які повинні бути абсолютно усвідомленими з організму, пробуджувати домогосподарські сили тіла і регенерувати клітини, органи та системи нашого багатовимірного. У майстер-класі ви дізнаєтеся, щоб бути молодим і успішним. Ви будете розуміти, що це означає жити повністю і ефективно, і ви досягнете майстерності у підтримці здоров'я, говорить Наталі Роуз про тренінг.

Основою «чистого» харчування, згідно з Наталією Розою, є дієта максимально наближена до природного шляху, тобто сирої їжі.

Наталія рекомендує всесвітньо відомі та авторитетні засади сирої їжі студентам: Норман Вольфгер називає сиру їжу природним способом для повноцінного здоров'я, а Арнольд Егрет заснував свій раціон без слизової на засадах сирої їжі та медичного кріплення, здатний вилікувати будь-яку хворобу. дієта на основі фруктів, зелені, запечених фруктів і овочів, горіхів, трохи бобових проростків. В ідеалі використовуються тільки сирі плоди, але так як вони запускають дуже швидкі процеси очищення, овочі додаються до них для контролю цих процесів. У своїй книзі Система зцілення Mucous-Free Дієта Ерет описує докладно етапи переходу на сиру їжу.

Їжа є однією з способів отримання енергії людини.й

Енергетика Як мало ми знаємо про це найважливіше фізичне число, батько якого є генієм Альберт Ейнштейн. Звісно, ми всі знаємо закони Ейнштейна з фізики, але скільки вони застосовуються для кожного з нас у щоденному житті?

Документація «Велика Ідея Ейнштейна», яка також рекомендована для перегляду Наталі Рузе, укладаного рядом відкриттів, таких як Faraday, Maxwell і Lavoisier і Emily du Chatel, які забезпечили основу для подальших відкриттів Альберта Ейнштейна про зв'язки маси і енергії. Але тільки на перший погляд фільм розповідає про науковий успіх. Основна ідея фільму полягає в тому, щоб дізнатися Всесвіт як єдине ціле, доведене енергією, яка проходить з однієї частинки Всесвіту в інший, знаходиться в різних штатах, але не йде - це те, що ми знаємо з закону збереження енергії. Ви і я є доказом цього закону. Це був невід'ємний підхід і відкритий розум, що дозволило великій реформі зробити свої грандіозні відкриття.

Продукти рослинного походження, які здійснюють цю енергію в природній невичерпній формі, можна назвати найпотужнішими енергоносіїв. Квінтесенція природної енергії є фруктами, овочами, корінням, листям та іншими фруктами.

Подумайте про те, що коли-небудь прискорює ритм життя, зростаючі вимоги, нові продукти вимагають, щоб бути більш уважними, енергійними і ефективними.

Чим більше енергії ми можемо отримати від природи в стійці (відведення) форми, тим більш повністю ми можемо поповнювати наші запаси. Як ефективно ми витрачаємо енергію? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Тим часом величезна кількість енергії витрачаємо для того, щоб зберегти рівень здоров'я при наявності шкідливих звичок, підтримувати імунітет або проти стресових ситуацій.

Все потребує енергії, і в результаті в сучасних умовах людина «продукує» енергетичний ресурс протягом 30-40 років, замість 100-150 і зниження сил триває щорічно. Так джерела зарядки повинні бути більш потужними і ефективними. Тексти пісень, а це означає: І це тільки ті природні корисні продукти, які природа дає нам. Так, здавалося б, просте питання харчування вписується в всю картину здоров’я, поєднує в собі теорію Ейнштейна взаємовідносин і вчить стати найефективнішим у пошуках життєвої енергії. опублікований

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.yogabodylanguage.com/food-and-energy/