Ця процедура може повністю знищити нігтьову пластину!

Якщо ви навіть зрідка наносите гель-лаку в салоні, хочу попередити вас: не залучайтеся до аматорських заходів, якщо ви не знаєте, Як видалити гель-лаку в домашніх умовах без шкоди нігтям. Необхідно зробити це правильно, а не в вагових фахівцях виділіть досить часу, щоб видалити гель-лаку і виготовити одночасно маніпуляції.

Повне оновлення нігтів відбувається кожні шість місяців! Це означає, що якщо ви поспішаємо і бездумно травмуєте нігті при видаленні лаку, вони не скоро повернеться сил і гідний вигляд. Наша стаття допоможе вам дізнатися, як знімати шкаралупу в домашніх умовах, без допомоги і з мінімальним ризиком завдати шкоди нігтям.

Деякі жінки повністю відмовляються від гель-лаку: вони думаю, що стан нігтів погіршується після покриття, ніготь стає більш крихким, тонким. Мабуть, це пов'язано з індивідуальними характеристиками нігтьової пластини і як ви знімаєте гель-лаком. На м'яких нігтях гелеве покриття впливає ідеально: нігті зміцнюються, придбали красиву форму.

Єдине, що заспокійливе мене було обов'язковим візитом до салону для видалення кришки. Чому відходи занадто багато часу, коли ви можете це зробити вдома? Я намагався дізнатися якомога більше про проблему, і це те, що я помітив себе.

Деякі майстри рекомендують і дозволяють видалити гель-лаку з звичайною ацетоном: наносити в шерсть, загорнути фольгою - і готовий. Виявляється, що це не можна зробити в будь-яких умовах! токсична рідина, яка під фольгою родить кутикулу і нігтьову пластину. Це не тільки викликає дискомфорт - горіння і свербіж, але і жорстоко знищує нігтьову пластину.

Щоб видалити лак гель безболісно і безпечно для нігтя, потрібно використовувати спеціальність! Продається всюди і є варіанти, які не набагато перевищують вартість звичайних засобів для зняття лаку. Але вони менше токсичні!

Вам потрібно.
  • алюмінієва фольга
  • палички
  • шемале
  • бавовняна плита
  • бавовна
  • рідина
  • алкоголь

Порядок проведення
  1. Промийте руки, лікуйте їх спиртом. Зм'якшити і покласти кутикули. Ретельно ходити на поверхню гель-лаку, знімаючи його легкими рухами.

2. Приготувати вовняні диски вирізати навпіл або невеликими шматочками бавовни.
  3. Наріжте фольгу на 10 штук.
  4. Вологий засіб для видалення гель-лаку бавовняних дисків або бавовни бавовни.
  5. Помістіть бавовняну на кожному нігті, загорніть її щільно фольгою.

6. Зберігати нігті за 15 хвилин.
  7. Видаліть залишки гель-лаку з дерев'яною паличкою, протріть нігті сухим серветкою.

Ні в якому разі не потрібно знову розбити ніготь, особливо з металевим файлом! Це дуже шкідливий для емаль нігтьової пластини. Будь ласка, перегляньте відео про те, як безпечно видалити гель-лаку!

Ідеально зміцнює нігті гелатинЦе може бути зроблено відразу після процедури видалення гель-лаку! Розчиніть гелатин в теплій воді, дайте їй набряк. Тримайте пальці в желатинову суміш на 15 хвилин. Цвяхи нададуть блиск і зміцнити, кутикул стане ніжним і ніжним. Обов'язково спробуйте чудовий засіб!

Тепер ви знаєте, Як видалити гель-лаку в домашніх умовах! Це не може бути новинами, але тепер ви будете ще більш обережні з вашими нігтями. Дізнайся з друзями, вони можуть бути корисними!

Стаття Ця процедура може повністю знищити нігтьову пластину!

З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері