Ось чому я припинив кидання яєчних шкарпеток! Поверніть його в щось дивовижне...

Прекрасний. яєчно-червоний в межах його досягнення. Без особливих навичок можна досягти відмінних результатів: від цього, здавалося б, банальний матеріал, отримані справжні шедеври!

Погладжування мозаїки є досить болючою роботою, але новачк може полегшити її за рахунок залучення в шемалей

Яєчна мозаїка "Публічний"

Технологія проста: нанести клей ПВА на низькожирну заготовку, викласти оболонку, прикріпити фрагмент тканини (або ціле) зверху, натиснути її, щоб зробити рельєф, дати його сухим. Плівка була попередньо знята з оболонки.

Шукайте те, що відбувається в кінці!

1. Цей декор дає нове життя. старі тарілкий
    р.

2. Стійка для чашок - корисно, і з декором оболонок і красивим!

3. Реєстрація Кухня в стилі провансй

4. Старомодний ефект: це виглядає чудово!

5. Тарілка прикрашена своїми руками - чудовий подарунок.
    319683

6. Декорування яєчних шкарпеток може бути абсолютно різними об'єктами.

7. Діти також зацікавляться цією діяльністю, розвиває наполегливість, тонкі моторні навички та відчуття художнього смаку.

8. Фантастика. виготовлення пляшок Африканський стиль.

9. І це вже безпосередньо мозаїка, коли оболонка забарвлюється переважно, і тільки потім малюнок викладається з неї.

10. У цій чудовій роботі різні матеріали ефективно поєднуються: оболонка, бісер, скло та натуральні гальки.

Звісно, це боєздатне заняття вимагає певних зусиль і терпіння, але результат варто витрачати час: закінчена робота дивовижна!

Я сподіваюся, що я надихнув вас і ви можете поділитися з друзями!

Артикул

Марина Артемова Люблю фотографувати красу природи, захопити ручної роботи. Сонце Ванья навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.