р.
«Що не мій чоловік», ми часто слухаємо як привид після несподіваного розбиття наших друзів або знайомих. Як ми говоримо самі. Все, що ви думали, що у вас є ідеальний зв'язок. Ви, напевно, подумали себе. Часто не зрозуміло, чому справжня любов не вдається.
Веб-сайт Я знайшов пояснення цього явища. Відомий психолог Джед Денмонд, після 40 років клінічних досліджень, прийшов до висновку, що більшість людей насправді знаходять той самий людина. Вони просто не виживають 5 неминучих етапів відносин, зупиняючись на третій. Давайте подивимося на них.
Попадання в любові є етапом, коли ви наркотики гормонами щастя; це час, щоб проектувати всі ваші бажання і сподівається на ваш партнер. Партнер в цьому випадку – це просто ідеальна людина без одного недоліку. Ви думаєте, що він завжди буде виконувати Ваше бажання, повірити в кожному слово він говорить і мріяти про вічне кохання, відхилити сумніви кожного скептика по дорозі.
р.
На цьому етапі любов стає міцніше, і знайомства замінюється офіційною когабітацією. Ви дізнаєтесь один одного краще, і ви починаєте впливати на кожен аспект життя вашого партнера. Це час єдності та радості. На цьому етапі поява довгоочікуваних дітей, швидше за все, що тільки зміцнює зв'язки. Ви відчуваєте себе захищеним, ласкаво просимо. Тексти пісень, а це означає: І ви вважаєте, що ви точно знайшли свого чоловіка, що це, як вони кажуть, долі і що ви ніколи не сумніваєтеся.
І це, де всі надії падають. Це етап, коли виникає відчуття, що почуття нездійсненно хвилюються, що партнер стає просто неможливим, і його поведінка починає подразнити. Хочу взяти поломку від відносин. Або помітьте, що це не ваш чоловік. Що відбувається, правда? Яка людина, яку ви колись бували? Після. . .
Якщо ви закриваєте очі і тримаєте серце, впевнено проходите третій етап, ви отримаєте наступне: ви стирайте ілюзії, які ви продумали на коханій людині. Не людина, що ви уявляли і хотіли б мати поруч з вами, але справжня людина. Ви приймаєте, і найголовніше розумієте всі недоліки вашого партнера. Ви зацікавите один одного і введіть стадію так званої любові.
Ви дізнаєтесь, що ви навчитеся подолати ваші відмінності і знайшли глибокий зв'язок, який триває у відносинах, ви розумієте, що у вас є дві сили, щоб зробити різницю у світі. Не тільки зібрати разом, але і жити разом для загальної причини. Робота разом, писати, створення, що-небудь. І коли ви починаєте працювати і думати в цілому, ви зможете сказати з 100% точністю, «Це мій чоловік».
Джерело чоловічого
Переклад
Веб-сайт Фото Павла Лепешева
На основі Jed Diamond
Дивитися також. 10 речей Я дізнався про щасливі стосунки
10 простих правдій про відносини, які не повинні забути
www.adme.ru/svoboda-psihologiya/10-prostyh-istin-ob-otnosheniyah-o-kotoryh-ne-stoit-zabyvat-1039710/