288
Ні маринад зробить курку таким апетитним: головний секрет кулінарної тріумфії!
Курячі крила в Кока-Кола (Kale Ji Chi) - це страва сучасної китайської кухні, яка стала популярною в країні з середини 80-х років.
Є версія, що страва з'явилася в одному з ресторанів в місті Jinan, столиці провінції Шаньдун, коли непристойний шеф-кухар випадково розливається Coca-Cola в контейнер з маринованими крилами.
Коли страва була варена, вони знайшли, що завдяки «No 1 напій в світі». М'ясо виконано в красивому глазурі, а також соковитий, м'який і кисло-солодовий смак.
Китайська мова запрошують використовувати нові інгредієнти у своїх стравах: куряче крило Швидка переадресація по всій країні.
Все дуже просто: хаманізм займає 30 хвилин від сили! Немає необхідності додавати сіль, тому Соєвий соус солоний на власній.
інгредієнти
Підготовка
Дивитися відео і переконайтеся, що трюк з Coca-Cola робить крила megaappetite!
Коли я побачила цей рецепт, я не відразу вирішив приготувати таку страву, досить дивне поєднання продуктів. Але що були захоплені кішки друзів, коли я поставив свої крила до столу на наступній зустрічі!
Спробуйте приготувати це незвичайне, але смачне блюдо, і не забудьте поділитися рецептом з друзями!
Автор статті
Марина Артемова Любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.
Є версія, що страва з'явилася в одному з ресторанів в місті Jinan, столиці провінції Шаньдун, коли непристойний шеф-кухар випадково розливається Coca-Cola в контейнер з маринованими крилами.
Коли страва була варена, вони знайшли, що завдяки «No 1 напій в світі». М'ясо виконано в красивому глазурі, а також соковитий, м'який і кисло-солодовий смак.
Китайська мова запрошують використовувати нові інгредієнти у своїх стравах: куряче крило Швидка переадресація по всій країні.
Все дуже просто: хаманізм займає 30 хвилин від сили! Немає необхідності додавати сіль, тому Соєвий соус солоний на власній.
інгредієнти
- 1кг курячі крильця
- 50мл класичний соєвий соус
- 200 мл Кока-Кола (нормальний, недієтарний)
- рослинно-масляний
- імбир, часник, будь-які спеції за смаком
Підготовка
- Виріжте крила, складіть в мисці, залийте трохи соєвого соусу і залиште на 5-7 хвилин. Якщо ви хочете зробити смак страви яскравіше, додайте трохи імбир І зубчик часнику через прес, перемішати його.
- Зігріваємо сковороду маслом, викладаємо крила, обсмажуємо їх на помірному вогні 3 хвилини з кожного боку. Щоб запобігти маслі від бризки, накрийте каструлю сито. Залийте залишився соєвий соус і варіть ще 7 хвилин.
- Згорніть вогонь, залийте Кока-Кола, покрийте кришку і залиште крила, щоб викопувати протягом 10 хвилин. Видаліть кришку, приготуйте крила до повного випаровування рідини і карамелізуйте. Все відбувається досить швидко, тому переконайтеся, що блюдо не горить!
Дивитися відео і переконайтеся, що трюк з Coca-Cola робить крила megaappetite!
Коли я побачила цей рецепт, я не відразу вирішив приготувати таку страву, досить дивне поєднання продуктів. Але що були захоплені кішки друзів, коли я поставив свої крила до столу на наступній зустрічі!
Спробуйте приготувати це незвичайне, але смачне блюдо, і не забудьте поділитися рецептом з друзями!
Автор статті
Марина Артемова Любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.
Премія Nobel 2016 Вчений з Японії підтвердив мудрість російської мови.
Google навчає роботів виконувати нові завдання в дитячому садку