402
У нас немає нікебо.
Ніцебо.Потворна. Кожен знає про плащів - це нешкідлива речовина, але можна розповісти людині, яка це чудова медицина. Пацієнт п'є плащ і відновить. Не від нейтральної речовини, глюкози або крейди, але від хорошої припуску. А ноцебос - це кричу річ.
Про шкідливе променеве випромінювання дали люди, які подарували людям. Не було випромінювання, звичайно. І ноцебо люди роблять.
99650,00 Р
З секретом задоволення вони кажуть, що все буде погано. Ви можете втратити свою роботу, кожен здоров'я поганий і ви погано дивитесь. Вони повинні бути хворими зараз.
Ми чекаємо на бідність, жахи війни і екологічного катастрофи - вже страшне небесне тіло летить до нас, коли вона збиває - і це!
Ніцебо люди знають, що вони є.
Вони люблять сказати, що всі їхні вороги померли або хворі. Що всі гірко чуйні, які стояв по дорозі.
А ноцебо люди люблять і знають, як замісити: як бабуся в оповіданнях «Бурі мене за плінтусом» – «Я занурю тебе в ім'я птахів, в ім'я риби!».
І після спілкування з такими ходьками «нецебо» люди відчувають себе погано. Аксітет, втрата міцності, зниження настрою, невдача - тому що не існує сил і відволікається увагу, це призводить до неприємностей і травм.
Не варто говорити про ваш бізнес до таких людей.
Не слухайте їх страшні історії.
Як дізнатися, чи є Ваш партнерВи краще заспокоїти себе. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
І не читайте зло прогнози, що вони добре надаючи в усіх сферах життя.
І не займайте нічого з них, навіть іграшкового телефону - це точно не принесе.
І досить бігти до доброго і веселого.
Місбо люди. І народні препарати.
Ефект ноцебо лікується гарним спілкуванням і хорошим припуском. Видання
Автор: Анна Кирянова
Джерело: www.facebook.com/profile.php?id=100003261390679
Про шкідливе променеве випромінювання дали люди, які подарували людям. Не було випромінювання, звичайно. І ноцебо люди роблять.
99650,00 Р
З секретом задоволення вони кажуть, що все буде погано. Ви можете втратити свою роботу, кожен здоров'я поганий і ви погано дивитесь. Вони повинні бути хворими зараз.
Ми чекаємо на бідність, жахи війни і екологічного катастрофи - вже страшне небесне тіло летить до нас, коли вона збиває - і це!
Ніцебо люди знають, що вони є.
Вони люблять сказати, що всі їхні вороги померли або хворі. Що всі гірко чуйні, які стояв по дорозі.
А ноцебо люди люблять і знають, як замісити: як бабуся в оповіданнях «Бурі мене за плінтусом» – «Я занурю тебе в ім'я птахів, в ім'я риби!».
І після спілкування з такими ходьками «нецебо» люди відчувають себе погано. Аксітет, втрата міцності, зниження настрою, невдача - тому що не існує сил і відволікається увагу, це призводить до неприємностей і травм.
Не варто говорити про ваш бізнес до таких людей.
Не слухайте їх страшні історії.
Як дізнатися, чи є Ваш партнерВи краще заспокоїти себе. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
І не читайте зло прогнози, що вони добре надаючи в усіх сферах життя.
І не займайте нічого з них, навіть іграшкового телефону - це точно не принесе.
І досить бігти до доброго і веселого.
Місбо люди. І народні препарати.
Ефект ноцебо лікується гарним спілкуванням і хорошим припуском. Видання
Автор: Анна Кирянова
Джерело: www.facebook.com/profile.php?id=100003261390679