Посилання між стільниковими телефонами та проблемами здоров'я у дітей

Ви, ймовірно, чули це довго. Можливе посилання між використанням клітинного телефону та розвитком ракуй Бальтіморські дослідники сказали, що це було сильне доказування, і діти були більш ризикованими.

Вчені встановили підключення стільникових телефонів з виникненням проблем зі здоров'ям у дітей. Саме тому експерти попереджають батьків і особливо відмічають про це небезпеку.

Телефони клітин, які стали частиною повсякденного життя, є причиною занепокоєння для дослідників, які переглядають їх як фактор ризику здоров'я, особливо для немовлят і дітей.

«Це багато переконливих доказів, які стільникові телефони викликають рак головного мозку», – коментує Д.Р. Девіс.

Згідно з вченим, мозок дитини поглинає двічі більше випромінювання як мозок дорослого.

Лікарі та вчені обговорили питання на дитячій конференції в м. Балтимор. Панельні списки обговорювали також зв’язок між випроміненням стільникового телефону та іншими проблемами охорони здоров’я.

"Асоціація між використанням мобільного телефону під час вагітності та поведінкових проблем у дітей", - сказав доктор Hugh Taylor of Yale School of Medicine.

Лікарі кажуть, що мозок дитини — навіть у вугрі — особливо вразлива.

"Зробіть свій телефон від живота - особливо пізно в вагітності", - сказав Д. Девіс.

Згідно з експертами, зберігаючи телефон від тіла навіть кілька сантиметрів допомагає знизити ризик. Вони рекомендують використовувати навушники і викласти телефон далеко не в користуванні якнайбільше.

«Так, ми отримуємо потрійну, чотирикутну загрозу від біологічних і психологічних впливів і наслідків мозкових хвиль», – розповідає лікар-невролог Д. Марта Герберт.

Телефон і кордони: Подбайте про свій особистий простір!

Що ми не знаємо про випромінювання

У світі високих технологій не завжди можна уникнути негативних наслідків.

Деякі дослідники вважають, що США відстає за інших країн з точки зору радіаційного дослідження та профілактики супутніх захворювань. Видання

Режисер: Сергій Лукавський

Джерело: Gearmix.ru/archives/27906