Осінь не є причиною падіння в меланхолію. У будь-якому сезоні є свої переваги!
Кошик, яка в цей час року під ногами ставка, є серйозним приводом, щоб знову піти на прогулянку в найближчому парку і дихати свіжим повітрям, приймаючи більше кошика з вами.
Що робити з каштанів
- Щоб очистити зуби
Порошок з каштану можна не тільки поліпшити ясна, але і відбілити зуби на 1 тон! Досить очистити каштан від коричневого шкірки, висушувати біле ядро і подрібнити в борошно - готовий природний засіб для гігієни порожнини рота.
- Для купання.
1 ст.л. порошок каштану Залийте 0,5 л води і залиште на ніч. Наступний день покласти каструлю на вогонь, довести до кипіння і, після процідування, залити в ванну. Цей корисний добавка покращує кровообіг в шкірі, надає тонус, омолоджує.
- Для прання.
Порошок кінського каштана відмінно підходить для прання, що діє як мильний горіх. Має приємний запах і піклується про шкіру рук.
р.
- Для миття волосся.
Ви будете здивовані, але після тільки місяця миття волосся з кінським каштановим порошком, сальні залози голови нормалізують, повністю. зупинити випадання волоссяЇх зростання прискорюється!
- Для обличчя.
Змішайте 2 ст. порошку каштану невеликою кількістю води до утворення грейл, нанесіть на шкіру, залиште на 10 хвилин, потім ретельно промийте теплою водою.
- Для душу.
Якщо порошок каштану підходить для щітки зубів, миття волосся, миття, після чого як гель для душу обов'язково підійде. Приготуйте таку милосердя «запалення», а для аромату додайте пару крапель улюбленої ефірної олії.
- Для споживання
Можлива тільки харчова їжа. каштан (Кінь каштан не один з них). Вони смажені, запечені, мелені горіхи додають до випікання і використовуються як кавовий замінник.
доб.
- Для боротьби з попелицею.
10 ст.л. каштанового порошку в каструлю, додати однакову кількість води і варити протягом 20 хвилин. Після охолодження фільтра і залити пляшки обприскувачем.
- Для масажу.
Кінський каштан - найцінніша сировина для приготування масажних сумішей. Особливо корисний тим, хто страждає варикозними венами, радикулітом, артритом.
- Боротьба з міфами
Сумки з каштанами, викладені на полицях в шафі, відлякують мофлі, а також знищать їх личинки. Не забудьте про кухонні столи: залиште тут каштани!
Каштани мають дуже видатні властивості. І знайти їх в іржі листя можна перетворити в захоплюючу гру з дітьми! Я знаю, що я хочу зробити цей вечір...
Як використовувати каштани? Поділитися в коментарях!
від
Марина Артемова Любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.