344
Торти не часті в господинях: вологий, кислий десерт "Фантастика"!
Повітряна і приємна кислинка, благородний вигляд, бюджетні інгредієнти! Смак, який порадує навіть найвимогливим солодким зубом. Цей торт смачний з каву, я підозрю, що какао занадто буде дуже добре.
Чудовий десерт! Гарна річ, що підходить для раптових відвідувань гостей. Ви можете придбати згущене молоко, вершкове масло і зефір, зробити швидкий торт. Ягоди-фрукти в наш час, практично кожен в заморожуванні або свіжому вигляді. Зателефонуйте нам: без тортів "Хіч", тому він вишуканий...
Зефірний тортІнгредієнти для крему
Інгредієнти для шарів
В якості доповнення між шарами або прикрасою можна використовувати: мелені горіхи, кокосові стружки, кавові зерна, тертий гіркий шоколад і інший рейс фантазії.
Підготовка
До речі, коли я змащував, я думав, як не розбити його в перші хвилини. По суті, виявилося, що навіть без охолодження, шари добре тримати. Але як ви досягнете успіху (маршмеллоуси можуть бути різними), тому її можна різати гарячим ніжом, після чого обов'язково будуть навіть скибочки. Можна покласти ніж в окропу, або можна залити його з чайника гарячою водою.
Якщо покласти кокосові стружки в кремі, торт вийде як Rafaello! зефірний торт Насолоджуйтеся вишуканими смаками.
Написати друзям про цей рецепт, ви гарантовано отримаєте репродукції, будь ласка, їх збуджені серця!
від 1 2 3 4 5+
З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері
Чудовий десерт! Гарна річ, що підходить для раптових відвідувань гостей. Ви можете придбати згущене молоко, вершкове масло і зефір, зробити швидкий торт. Ягоди-фрукти в наш час, практично кожен в заморожуванні або свіжому вигляді. Зателефонуйте нам: без тортів "Хіч", тому він вишуканий...
Зефірний тортІнгредієнти для крему
- 300г вершкове масло
- 1 може згущеного молока
Інгредієнти для шарів
- 700 г зефіру
- 150 г горіхів (мигда ідеально, але кожен своїми)
- Фрукти або ягоди до смаку (це більш пікантний, якщо ягоди кислі)
В якості доповнення між шарами або прикрасою можна використовувати: мелені горіхи, кокосові стружки, кавові зерна, тертий гіркий шоколад і інший рейс фантазії.
Підготовка
- Спочатку ріжемо зефіри (навколо ще навпіл). Потім подрібніть горіхи.
- Доставимо до крему. Олія злегка розтоплюється, щоб бути пом'якшеним і незрівняним, і поміщається в ємність. Додайте конденсований і змішаний з міксером до однорідного кремоподібного стану.
- Ви можете почати приготування торта! Викладаємо шар половинок на велику плоску пластину (Я виклав з квіткою, але я думаю, що ви можете зробити що-небудь, головне - близько).
- Потім наноситься шар вершки і ягід / фруктів.
- Після змащування крему знову можна посипати горіхи і кокосові стружки або тільки одну річ. Далі повторіть ці шари в залежності від бажаної висоти торта.
- Все повинно бути ретельно змащений кремом, щоб в подальшому він застібається зефіром. Ми компенсуємо нерівності з укладанням ягід і крему.
- Верхній шар і сторони прикрашають рештою вершками, посипають кокосовими стружками і горіхами (при бажанні мелена кава або шоколад). Після варіння в холодильнику покласти десерт 15-20 хвилин. Тримайте тістечок в холоді.
До речі, коли я змащував, я думав, як не розбити його в перші хвилини. По суті, виявилося, що навіть без охолодження, шари добре тримати. Але як ви досягнете успіху (маршмеллоуси можуть бути різними), тому її можна різати гарячим ніжом, після чого обов'язково будуть навіть скибочки. Можна покласти ніж в окропу, або можна залити його з чайника гарячою водою.
Якщо покласти кокосові стружки в кремі, торт вийде як Rafaello! зефірний торт Насолоджуйтеся вишуканими смаками.
Написати друзям про цей рецепт, ви гарантовано отримаєте репродукції, будь ласка, їх збуджені серця!
від 1 2 3 4 5+
З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері
Смачна втрата ваги на дієті картоплі: як схуднути 3 кг в 3 дні!
Каштани під ногами ставка – використовуйте їх правильно! 10 геніальних ідей для використання каштанів.