307
Derek Sivers: Як зупинитися
Сівер – музикант, клоу і творець музичного інтернет-магазину «Сіді Baby». У той же час був найбільший незалежний музичний магазин з оборотом $ 100 млн. У 2008 році Дерек продала свою мозкову та три роки пізніше написав кращу книгу про неї.
Все через мене.
Я кинув два розділи з моєї книги: вони були занадто зловими. У них я описав докладно про те, як мій власний підлеглий бажати мене; як вони намагалися вийти з компанії; як вони перетворили бізнес в тампон. Вони думали тільки про себе і повністю забули про клієнта.
Після продажу мого бізнесу я був сердитися з цим shobla протягом декількох років. Я відчув, що я був оброблений несправедливим, мій ім'я був розслаблений, я був знецінений. Як це було.
Чому я викинути ці два розділи?
Я зрозумів це все через мене. Я був тим, хто нехай мій бізнес перетвориться в купу.
Я був тим, хто перевернув сліпу око проблеми замість відрізання їх.
Я був тим, хто спрайт в стелю або пішов на ділові поїздки замість роботи компанії і навчання мого народу.
Я був тим, хто плутав співробітників, коли я поділився своїми передчасними думками, перш ніж вони перетворилися в тверді рішення.
Я, хто оголосив рішення, а потім припускав, що вони були реалізовані. І я не чекаю, що було дійсно.
Я, хто вибрав людей, які я приписав роботу замість мислення через кожне завдання.
(і далі в одному дусі)
І коли я зрозумів це мене, я відчував краще. Я відчував себе дуже добре.
Це сто разів краще, ніж прощення. Коли ти пробачиш, ти все ж потерпілий, а інша людина все ще болить тебе. Ви тільки знаходите силу для прощення гріхів інших.
Все, що вам потрібно. Ви не зашкодили, і це не так, хто болить. Це просто результат власних дій. Люди грають роль в ситуації, яку ви створюєте. Вони доповнять картину, яку ви пофарбували самостійно.
О, що влада! Вам подобається супергеро. Тепер всі погані речі трапляються не до вас, але через вас. Ви зробите помилки і дізнаєтесь про них. Нарешті, все в руках і вам нічого не скаржаться.
Я відчував, що я вирішив застосувати цей принцип до всього життя.
20 твердих прав, які ніхто не хоче визнати
Чому краще говорити в приємних словах?
Ви бачите потужність в цьому?
Так, краще буде викликати цю відповідальність, але це розумне слово для дорослих. І «Це все через мене» - це безповоротне і просте правило, яке не соромно застосувати до будь-якої ситуації.
Спробуйте. Отримайтеся з вашого крісла, подивіться вікно. Все, що ви. Це все результат ваших дій.
Прохолодний, чт? Потужні костюми ви дуже добре. опублікований
浜у 涓 蹇
Джерело: thebigplans.ru/my-fault
Все через мене.
Я кинув два розділи з моєї книги: вони були занадто зловими. У них я описав докладно про те, як мій власний підлеглий бажати мене; як вони намагалися вийти з компанії; як вони перетворили бізнес в тампон. Вони думали тільки про себе і повністю забули про клієнта.
Після продажу мого бізнесу я був сердитися з цим shobla протягом декількох років. Я відчув, що я був оброблений несправедливим, мій ім'я був розслаблений, я був знецінений. Як це було.
Чому я викинути ці два розділи?
Я зрозумів це все через мене. Я був тим, хто нехай мій бізнес перетвориться в купу.
Я був тим, хто перевернув сліпу око проблеми замість відрізання їх.
Я був тим, хто спрайт в стелю або пішов на ділові поїздки замість роботи компанії і навчання мого народу.
Я був тим, хто плутав співробітників, коли я поділився своїми передчасними думками, перш ніж вони перетворилися в тверді рішення.
Я, хто оголосив рішення, а потім припускав, що вони були реалізовані. І я не чекаю, що було дійсно.
Я, хто вибрав людей, які я приписав роботу замість мислення через кожне завдання.
(і далі в одному дусі)
І коли я зрозумів це мене, я відчував краще. Я відчував себе дуже добре.
Це сто разів краще, ніж прощення. Коли ти пробачиш, ти все ж потерпілий, а інша людина все ще болить тебе. Ви тільки знаходите силу для прощення гріхів інших.
Все, що вам потрібно. Ви не зашкодили, і це не так, хто болить. Це просто результат власних дій. Люди грають роль в ситуації, яку ви створюєте. Вони доповнять картину, яку ви пофарбували самостійно.
О, що влада! Вам подобається супергеро. Тепер всі погані речі трапляються не до вас, але через вас. Ви зробите помилки і дізнаєтесь про них. Нарешті, все в руках і вам нічого не скаржаться.
Я відчував, що я вирішив застосувати цей принцип до всього життя.
- Сталевий працівник $9,000 від мене. Про мене: ви повинні довірити, але перевірити.
- Любов мого життя раптом вирішив розбити мене, а в листі (після шести років відносин). І знову, це про мене: Я даю зв'язок йти на стендах.
- Я був ірде. І я міг підняти настрій людини перед руками, і це не сталося.
- Неправильний уряд? Я не заважав, що нічого не заважає мені брати участь у політичному процесі та зміні світу.
20 твердих прав, які ніхто не хоче визнати
Чому краще говорити в приємних словах?
Ви бачите потужність в цьому?
Так, краще буде викликати цю відповідальність, але це розумне слово для дорослих. І «Це все через мене» - це безповоротне і просте правило, яке не соромно застосувати до будь-якої ситуації.
Спробуйте. Отримайтеся з вашого крісла, подивіться вікно. Все, що ви. Це все результат ваших дій.
Прохолодний, чт? Потужні костюми ви дуже добре. опублікований
浜у 涓 蹇
Джерело: thebigplans.ru/my-fault
I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen
Peugeot починає виробництво електричний велосипед eU01s