I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen

Компанія Mercedes-Benz приніс до Paris Motor Show 408-сильний концепт електричний кросовер Generation EQ. Модель X, а також майбутні електричні позашляховики від Audi, Porsche та Jaguar.

I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen Загальний вихід юнітів становить 300 кВт (408 кінь) і 700 Нм крутного моменту. Перетин здатний прискорити від нуля до сотні кілометрів на годину менше п'яти секунд.

Двигуни кріпляться набором літієво-іонних акумуляторів потужністю понад 70 кВт-год, забезпечують запас потужності 500 км. На прототипі є інноваційна система заміни акумулятора: в п'ять хвилин вона поповнює запас енергії, який достатньо для поїздки додаткових сотень кілометрів.

р.

Електричний автомобіль не має склоочисників і дверних ручок, а традиційні зовнішні дзеркала були замінені на задні камери. Крім того, прототип встановив велику панорамну дах і 21-дюймові колісні спеціальні аеродинамічні форми.

I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen Зображення з задньої камери відображається на додаткових моніторах, встановлених в передніх дверях.

Прототип був обладнаний новою навігаційною системою, заснованою на картковій службі HERE, яку BMW, Audi та Daimler придбали з Nokia. Використання даних навігатора «розумного» електроніки перехрестя може автоматично встановлювати оптимальну швидкість руху, а також змінювати налаштування шасі.

Виробнича версія концепційної машини буде виготовлена під ребрендом EQ, під якою німці продають свої всі електродвигуни. Нова сім'я автомобілів буде включати принаймні чотири моделі - два седани і два СУВ. Видання

Джерело: motor.ru/news/2016/09/29/genereq/