Історія з сімейного життя

Ірка сіла на роботі все дуже сниться. Після чого я підбирав телефон, набрав номер і почав говорити на телефон:
- Все правильно, я взяв Мама в Бабця сьогодні. Так, всі вихідні. Шукаю, я не хочу готувати все сьогодні. Чому ви не купуєте черепа після роботи і вечеря? Всі права, реж.

А потім Ірка дивилася на стелю весь день і зважена. Я не відреагував на зовнішні стимули. А потім ми пішли з нею в метро. Ірка почала обмінюватися:
до О, я взяв дочку онуки. Я подихаю. Я не готую нічого, мій чоловік буде купити куру-гриль, відкрите вино, світло свічки. - Очі Іркіна хмарять. Мій чоловік і я буду мати... А потім, ви знаєте, один, потім інший, потім деякий час, і ви втомилися, як собака, а потім ... П'ятниця, моя бабуся дочка...

Знімається телефон Ірки. Текст прийшов. Ірка прочитала її і отримала гранати і затьмарила очі. І вона стала дуже ембаррасованими. І сказав він:
- Виглядайте те, що текстування вашого чоловіка і утримуючи телефон.
"Я поцілунав."
до А, що не так з ним? Я був з ним протягом 8 років і ніколи не писав цей текст. О, він, ймовірно, має той же ігровий настрій, як мене. О, це право, я одягаю нові нижню білизну. Червоний. Не була справа. А, і А, що він говорить?
«Іра, ваш чоловік, ви повинні з'ясувати, що сказати», - сказав він грубо, бо я був ревнощим.
- Ну, я запитую допомогу.
- Написати "Я теж."
- Ні, це свого роду нудних... - Ірка боре.
Пишіть мене пристрасно, мій незліченний стелін.
-А, що ви? Ірка дивилася на мене невдоволення. - Хто ви думаєте, що я?
- Я кажу - пишу себе, не потрібно зануритися мені, - я сердився.
Ірка запонувала над кнопками, а потім продемонструвала мені її творчість: «Я поцілунав тебе теж, пропустіть тебе, мій зайчик. й
- Рожевий атлас. - Я сказав.
"Нехай дуже ніжно, - сказав Ірка боляче і відправив текст. Після 15 секунд телефон Ірка і екран показало своє слово чоловіка.
«Так, це просто день пристрасті», - сказав Ірка, подивившись і сказав у телефон:
Привіт.
Її чоловік сказав:
-Іра, ебать, я повинен купити курку або зробити у нас половина ???