Зробіть собі туман: Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Сама шкідлива річ, яку ми можемо зробити є обманом. Сама. Коли ми обдуримо когось, це не так страшно. Ми знаємо, чому ми лежимо. Але це набагато важче. Ви повинні зіткнутися з наслідками. Наслідки саморуйнування нерідко болючі.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Наприклад, я дійсно вірю, що я люблю моркву, тому що вони так корисні. По суті, це не смачно на всіх і не залишає мене. Я їсть, і я відчуваю всі ці болі. Мишей кричав і трахнув, але продовжуємо гасити кактус.

Саморобний прийом вигідно підходить для того, щоб у вас була ідея, яку ви контролюєте життя. Живіт в що-небудь, Він був вірним. Вид. Через контроль ілюстрації. Після того, як «поні будуть знайдені» і прийдеться справжня правда.

Непристойна річ, тому що ви можете говорити тільки проти себе. Будь-які аргументи ззовні будуть відхилені і знецінені. І віра в придушення стає тільки міцною. Ви пиєте пиво щодня, це як алкоголізм. - Неспроможність, я можу кинути в будь-який час.

Тільки сам чоловік може піддавати себе в самовідчутті. З відвагою.

Відвага визнати, що його контроль над життям, над собою, обмежена. Що перед тим, що він так безглуздий. й

І Тексти пісень, а це означає: Уявіть собі правду. Наприклад, захист дисертації не означає знаходження сенсу в житті. Покинути ситуацію не означає зупинити мислення і жити в ній. Перервувати відносини не означає її закінчення. З пластичної хірургії не робить вас красивими. Для того, щоб сказати, що «написати» не означає, щоб зупинитися. . й

Коли у вас є можливість визнати свою правду, нові рівні гри, які раніше були під замком та ключем, відкриті. Після того, як повітряний замок стає дуже справжнім хатам, з реальними дверима, вікна, труба і грунт на столі. Можливо, не такий привабливий хата, але дуже реальний. Який чай краще для вас пити - придуманий або реальний? й

Ви вже можете зробити щось. Це вид контролю або впливу, що ми дійсно маємо. Ви не можете працювати з ілюзією – це просто бачення, без смаку, кольору та втілення. Ви можете просто стояти і подивитися на неї. Проживання І живіт ще порожній. На тілі охолоджуються охолоджувачі.

В'ячеслав Гусєв: Будь-які проблеми, включаючи захворювання, просто складні крила Ми керуємо паразитами. Літерально.

В той час як в реальному хати вже теплий, затишний і робочий грунт.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Чому? Ну, ви реальний (прості і з потрійною математикою) не може бути красивим і не комфортним для батьків (це наш син, ми повинні бути гордими з нього!), а потім для себе.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Щоб зробити друзів з вами, ніхто не буде! Відразу життєрадісся і підкаже мені замок, тільки для ремонту.

На жаль, самовідданість захищається.

«А цар не голий!» завжди ті, хто помітить правду.

Краще робити це першим.

Автор: Elena Mitina

Джерело: elenamitina.com.ua/publications/obmani-sebya-pokrepche-hot-na-mig-no-stanet-legche.html