Психологія похилого віку або бар’єрів

Якщо ви чутливі, як може бути простий людина, що народжується в подушці? Ми не будемо розглядати кримінальний шлях, красиві історії про мільйонерів. Тепер, на основі загального сенсу призведе ніде.

Яким є використання такого загального сенсу для вас? Пересування не вписується в рамки загального сенсу, але дозволяє робити те, що здається неможливо.

В рамках спільного почуття люди отримують відповідний результат. Якщо людина народжується в бідності, він оточений бідністю, звик до неї, і примушується до випромінювання енергії при частоті його бідності.

Дуже важко налаштувати лінію вашого багатства, якщо у вас є тільки ненависть вашої бідності, заздрість багатих і прагнення стати заморожливим. А не кажучи, я б сказав, що тільки ці три речі доступні, це практично неможливо переїхати до лінії вашого багатства. Давайте подивимося чому.

Можливо, один з перших опонентів усіх дітей, що надходять в життя, є те, що саме тому, що ви не хочете щось не означає, що ви будете задоволені. «Не хочу цього!» Я просто зацікавити його! Чому не залишає мене самостійно? Чому це завжди? ?

Це питання в підході знецінення попросіть себе не тільки дітям, але і дорослим. Насправді, важко прийняти, що якщо ви не хочете щось, це відбувається в будь-якому випадку, і якщо ви його покаталися, це просто не несе відповідальності.

Можна поцікавити одну бідність, вакансію, фізичну обмеженість, сусіди, вагранти на вулиці, алкоголіки, наркомани, собаки, спраги, бандитів, сурогатної молоді,...

Більше того, що ви його побачите, чим це в житті. І ви вже знаєте, чому. Він впливає на вас, ви думаєте про це, а отже, прокинувшись на частоту життєвих ліній, де об'єкт вашого невдоволення присутній в надлишку.

Неважливо, що поляризоване випромінювання має: як і не так. «Dislike» ще ефективніше, оскільки емоції сильніші. З іншого боку, що вам не подобається, є деструктивним ручником для вас, тому ви скеляєте його ще більше з вашим досвідом.

І, нарешті, якщо ви активно захочете, ви створюєте надлишок потенціалу. Сила рівноваги буде спрямована проти вас, тому що це легше для них, щоб усунути вас, ніж змінити світ, який не підходить вам. Уявіть, що багато шкідливих чинників притаманні негативним ставленням до життя!

Більше того, що ви його побачите, чим це в житті. І ви вже знаєте, чому. Він впливає на вас, ви думаєте про це, а отже, прокинувшись на частоту життєвих ліній, де об'єкт вашого невдоволення присутній в надлишку. Неважливо, що поляризоване випромінювання має: як і не так.
Вадим Зеланд

Повернутися до чоловіка, який народився в бідності. Він має бажання стати багатим. Але одне бажання, як ви знаєте, нічого не змінює. Ви можете розбити на дивані і лізилі натягувати: «До цього буде приємно мати тарілку полуниці тут». Не можна його знайти, взимку. Це як бідна людина хоче стати багатою.

Якщо людина не готовий діяти, щоб отримати те, що він хоче, він не отримає його. Він не діє, бо знає, що нічого не прийде. Це веселе коло.

Не має живлення. Бажання не може піднімати палець. Це робить намір, тобто визначення діяти. Включення також включає готовність мати. Якщо ви не можете відмовлятися від мене! Це так легко, тому що я хочу бути багатим.

Ноп. І знову є глибока хамма між «в'язаними» і «з готовим стати». Наприклад, бідна людина відчуває себе «від місця» в багатому середовищі або дорогому магазині, навіть якщо вони борються, щоб переконувати себе і інші. Він відчуває себе невигідним. Милф не входить в зону комфорту бідної людини, а не тому, що це незручно бути багатим, але тому що він далеко від нього. Новий стілець більш комфортний, але старий

Якщо ви не можете відмовлятися від мене! Це так легко, тому що я хочу бути багатим. Ноп. І знову є глибока хамма між «провансом» і «приготується до готовності». й
Вадим Зеланд

Поганий знає тільки зовнішній стороні багатства: розкішні будинки, дорогі автомобілі, ювелірні вироби, клуби. Якщо погана людина розміщується в такому середовищі, він відчуває дискомфорт. І дайте йому валізу, повною з грошей, тому він почне робити припливні речі і в кінцевому підсумку втратити все.

Частота енергії, яка передає, полягає в різкому диссонансі з таким життям. І поки він не пускає атрибути багатства в свою зону комфорту, поки він навчається відчувати себе господарем дорогих речей, він буде залишатися бідним, навіть якщо він знаходить скарб.

Ще одним бар'єром для багатства є заздрість. Як ви знаєте, ревнощі означає дратівливість когось іншого. У цьому сенсі немає нічого конструктивного заздрого.

Але заздрість має один дуже потужний деструктивний елемент. Психологія людини так влаштовується, що якщо він ревнощить себе, він намагається знецінити його в будь-який спосіб. Ось логіка чорної заздрості: Я заздрив, що він має. Я не маю, і я не ймовірно. Але як я гірше за нього? Я не хочу.

Отже, бажання перетворюватися в психологічний захист, а потім перетворюється в відмову. Відступ відбувається на підсвідомому рівні, оскільки підсвідомий розум буквально розуміє все. Свідомість відзначає об'єкт заздрості тільки для зовнішнього вигляду, для комплаєнсу, а субсвідомість займає все серйозно. І ось підсвідомий робить дискотека, це зробить все не оцінювати і відхиляти.

Так ви бачите напружені сили, які зберігають людину в бідній лінії життя. Ще більш драматичним є розвиток подій в індукованій переході від закріплених до бідної лінії життя. Буває, що людина добре програє все і закінчується на вулиці. Все неспроможність індукованого переходу до бідності проявляється в тому, що її спіраль обертається спочатку повільно, неприпустимо, а потім в авальничці, щоб вона більше не була зупинена.

Ця спіраль починається з тимчасових фінансових труднощів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Це нормальна неминучість, як кажуть, що дощів день ви йдете на пікнік. Якщо ви не впадете в розрив, пригнічення, тривогу або перезапуск на життя з цієї нагоди, то коливання деструктивного полю, без отримання палива вийдуть. Індукований перехід починається, коли ви захоплюєте кінчик спіралі. Для спіралі до хребта вам потрібно відповідь на деструктивну полю.

Ваша перша реакція невдовзі. Для педулу, це занадто слабка підтримка, і якщо ваші емоції виходять на це, педулум буде згасати. Реакція, яка вже міцна, і педулу піднімається вгору, вона надішле вам інформацію, що хтось повинен відлягати за ваші фінансові труднощі.

Ви відреагуєте на цей другий поштовх з негативними відгуками або діями проти викривачів. У цей момент деструктивний педулу вже був відроджений і починається нова спіраль: ви отримуєте ще одну зарплату навіть менше, або ціни стрибали, або ви повинні сплатити боргу.

Будь ласка, зверніть увагу, що на цьому етапі ви не знаєте, що відбувається процес. Ви просто подумайте, що це непристойна проблема. Насправді, це спрямований процес, який ви засвоюєте себе реагувати на флуктуації педулу.

Частота випромінювального випромінювання все частіше переповнена з ліній, де ви успішні для ліній, де ви позбавляєте і неприпустимо. Тому ви передаєте на лінії, що відповідають вашим новим параметрам.

А тепер ваша ситуація погіршиться. Погана новина починається з списання: ціни виникають, речі, які не йдуть на вашу компанію. Ви починаєте активно обговорити ці негативні питання з друзями та сім’єю.

Дискусія, як правило, проводиться в деструктивному порядку, тобто скарги, невдовзі та агресії проти передбачуваних перпетентаторів. Це особливо вірно в бізнес, де погані речі. У день починається з того, що немає грошей, як з ранку молитви.

На цьому етапі ви вже повністю захопили спіраль, випромінюється на частоту деструктивної ручки. Як слабшають речі, ви заспокоїлися. Енергія тривожності, незважаючи на невеликий розмір, дуже добре поглинається педулом, вона стає більш і більш висівкою.

У цій державі ви неминуче створите надлишок потенціалів навколо вас: невдовзі, агресію, депресію, апатію, відступ і так далі. Тепер, коли сили рівноваги приєдналися до деструктивної педули, ситуація виходить з контролю і починає розвиватися в авальані. Ви боїтеся, і ви в повній мірі.

Він був, якби ви були взяті руками і кручені, спинилися, а потім різко покинутий. Ви кинулися в сторону, кинулися і залишилися в стані удару. Скідна картина. Все почалося з невеликою фінансовою складністю.

Поручник не потребує ваших грошей, зацікавить негативну енергію, яку ви прокинулися, коли гроші пливуть від вас. В результаті, коли спіраль розгортається, ви втратили багато на краще і все гірше. Для деструктивної ручки вам більше не зацікавити – ви нічого не можете прийняти.

Тоді події можуть розвиватись різними способами: ви можете залишатися на неуспішній лінії життя, або почати робити це через труднощі. Цей індукований перехід може статися з особою або великою групою людей. У другому випадку, як ви розумієте, це не просто спіраль, але реальний ячмінь, з якого важко вийти.

Єдиний засіб для індукованого переходу не сприймати кінчик спіралі, не входити в гру деструктивного люка. Не достатньо знати, як працює цей механізм. Він завжди пам'ятається. Війна не повинна спати. Виконайте себе, коли, з звички, як уві сні, ви приймаєте гру педулу, тобто показати невдовзі, відступ, показати тривожність, брати участь у деструктивних дискусіях, і так далі.

Уникайте токсичних людей, включаючи токсичні родичі

Золотий закони принесуть гроші в життя

Пам'ятайте, що все, що викликає вас негативною реакцією, є результатом провокативних дій деструктивних ручок. Уві сні те ж саме буває: поки ви усвідомлюєте, що це мрія, ви цуценя в чужій грі, і ви можете гасити кошмарами. Як тільки ви прокинулися, відтініть свою обсесію, усвідоміть, що гра збирається на, кожен, ви майстер ситуації і не стане жертвою обставин, в той час як кожен навколо вас знаходиться в стані зомбі. Видання

Автор: Вадим Зеланд

Джерело: www.transurfing-real.ru/2015/04/blog-post_411.html