Я можу зробити це!

«Я 25, Я живу з батьками, моя мама постійно розповідає мені, як я повинен одягатися, порізати своє волосся і макіяж», «Я 37, жити з дітьми без чоловіка, мій батько допомагає фінансово, і мій мама займається онуками, але я не маю права голосувати в сім'ї», «Я 28, мої батьки мають нормальні відносини, але на кожному святі мама кидає танку, що вся сім'я повинна бути зібрана на своєму столі, і ні в якому разі не можна відзначити окремо», «Я 42, мій мама викликає кілька разів на день і намагається контролювати мій кожен крок», «Я жив окремо, мій батько оплачує за моє навчання, я зазвичай чую питання. й

Точніше питання не задається відразу, найчастіше перша пара десятків років і жити, тому що «не куди піти», то починаємо поступово розуміти ситуацію, набирати додаткові знання, реалізувати сімейні сценарії, розрізняти травми і хочуть позбутися від руйнівних моделей поведінки.

Іноді масштаби завдання кидають людям в шок, тому що вони здаються передовим людям, намагаючись виростити і розвиватися, але що робити з усіма цими недосконалими родичами, які не читали одну книгу про відносини, вони відмовляються слухати лекції, що сказати про поїздки до психолога.

І давайте анотація від всіляких абструзних умов, серйозних підходів до вашого життя і дайвінгу у травмах і питаннях гіперпротекції, і говорити, наприклад, про їжу.

На жаль, вони їсти, тема знайома, ми зіткнулися з нею практично щодня. Чи є на столі тарілка супу, салату або спекотної страви, чи потрібна допомога їсти? Якщо ви два роки, то, звичайно, не так легко керувати ложкою. Без мами, тато і інших кухонних прихожих, ви не хочете їсти всі ці каші і супи, з піснями, жартами і казками, є більш веселим.

«Справа для мами, ложка на тато, відкрийте ворота, тепер відправлення товару почнеться» і все це. Але якщо ви чотирнадцять, друзі приїдуть до відвідування, і да приходить на кухню з ложкою, щоб годувати вас, як ви відчуваєте про ситуацію? Не дуже нормально, це?

Довгий час тому вони навчилися, і не тільки їсти, але і варити і встановити стіл. А в двадцять-двенті-п'ять, ми можемо купити їжу для приготування їжі. Хоча ми маленькі і навчаємо їсти, так, батькам або іншим значущим дорослим навчаємо нас на основі власної системи знань і досвіду, які вручну тримати ложку, виделку і в якому ножем, привернути увагу до того, що ми їсти шуми або безтурботно, попросити не покласти ліктя на стіл і т.д.

Поступово освоїти правила кухні, потрібно контролювати процес харчування батьками. Чи не так?

Якщо дитина здорова і зріла, то ви можете побачити, чому піти після нього з ложкою.Звичайно, іноді ви хочете поперчити їх смачною стравою, тому ми висловимо нашу любов до близьких, а діти самі не розуміли домашню страву, незважаючи на те, що вони довго вирощують, знають, як варити себе і жити окремо.

Занадто багато хороших переживань і спогадів асоціюються з великогабаритними пирогами, солодощами та дадськими супами. Але це не буває так часто, крім свят, коли сім'я збирається разом або під час відвідування гостя.

І якщо кожен день і на тій же території інтереси двох дорослих щодо приготування колоїду, то поступово вони стають близькими один одному, це також природний процес.Деякі хочуть пиріжки і картопля, інші солодкі charlotte, деякі мальовані до вегетаріанства, інші не можуть жити без м'яса, деякі хочуть суп, другий каша і так далі - сценарії конфліктів інтересу, ви знаєте, повний.

І спочатку вони, здається, приховати один одному, іноді сперечають, можливо, навіть хтось повинен тримати тихий, але більш радикально харчові уподобання починають відрізнятися, тим важче він погоджується, і внутрішній невдовзі накопичується.

А абсолютно натуральний результат в такій ситуації буде бажання залишити і мати окрему кухню, окремий холодильник, окремий стіл і все інше, щоб ви можете купити ті продукти, які ви хочете, варити страви з них на свій смак і встановити столик максимально приємним. Чи не так?

Чим більше ви готові приготувати себе, тим більше визначите, що ви повинні взяти відповідальність за наслідки цієї дії.Що це, я тепер розумію, що вам потрібно буде купити їжу з власними грошима, витрачати свій час на приготування їжі, мити посуд самостійно, стежити за продуктами в холодильнику самостійно і багато іншого.

І здається дорого, не дуже логічно, краще жити з батьками і значно економити час і гроші? Але ви знаєте для себе, якщо ви хочете приготувати і жити самостійно, то нічого не зупинить вас від здійснення радикальних заходів. Коли ви починаєте говорити про «х, я люблю готувати себе, але де знайти кухню, жити окремо дорогою» і все, що я знаю напевно, не стільки і хочу. Точно, ви можете, але відповідальність за наслідки, щоб прийняти, нарешті, людина не готова.

«Ні, ви не розумієте, я не можу пошкодити мами і не їсти її м’ясний суп. Якщо я піду вегетаріанську, вона не розуміє її або ведмедить її. Всі права, їсти м'ясо для вашої мами, якщо ви любите її.

Це дуже приємно - їсти їжу не за смаком, відсмажуючи себе заради коханої людини, але частіше буває, що один день настає момент, коли ви кажете "Я люблю тебе, але я не хочу їсти суп з м'ясом все більше", а з десь приїжджає аргументи і сили до всіх тапочок про м'ясні страви спокійно відгукуються, що ваші почуття для людини не пов'язані з новими кулінарними вподобаннями. Я переїхала, але мій батьки проти нього.

Вони не бачать вас дорослим, вони не вірять, що ви можете впоратися.Це одне, щоб подумати, що він є дорослим і незалежним, і інший, щоб бути одним.

Наші улюблені люди починають приймати наш спосіб життя і харчування (звідси ми говоримо про приготування їжі сьогодні) коли вони починають бачити, що ми робимо. Але ви повинні мати на увазі, що прийняття не завжди означає згоду, іноді люди просто відкликають себе, тому що ми визначаємо і продовжуємо на обраний шлях.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Поступово люблячі починають бачити, що так, він ріже салати не на моєму шляху, варить посуд без солі, напої вода замість чаю, третій рік не їсти м'ясо, і як він не вмирає.

Так, я почав жити окремо, але якось обертається, не просить гроші, свого роду задоволений. Так, вона не здивувала себе, але вона здається щасливою, жити разом, мати дітей, піднімаються, все це OK.

Ви знаєте,Якщо людина вибирає інший шлях, навіть один, який складно згодувати, але ми бачимо, що він справляється, то поступово заспокоїти і приймати все, як це.й

Так, я був дитиною, приготував його смачним, попросивши доповнювачів і що мій мама подається постійно з ложкою, але все, вже вирощений, готує і харчується себе, сумний, звичайно, але що робити. Так, вона була студентом, не працювала, відповіла від нас, гроші були оплачені за неї, але поступово коли-небудь оселилися вниз - вона вступила безкоштовно, можливо, приймала пару років паузи, щоб заробити гроші і платити за її навчання, паралельно вона отримала роботу і взяла деякі витрати на себе - і якось справляється без нас. Народилася третя дитина, батьки були проти, вони думали, що їх онуки будуть кидати до них постійно, і не кидати, вони якось справляється і добре.

Мені здається, що питання гіперпротекції знімається самостійно, коли людина готова зробити поінформований вибір.Сісти на обличчя стикаються з обличчям, перестати сподіватися, що один з літніх людей вирішує проблеми для нього. І найчастіше, як це виходить – «Мама, Дад, не навчаю мене жити, я знаю, що робити!», але потім сімейне життя не вийшло, гроші вибігли або інші проблеми виникнуть, і відразу ж побігли батькам.

Ну, через гіперпротекції, що за словами одне, і по суті іншого. Безсумнівно, ніхто не є імунітетом від труднощів і проблем в житті, і це нормально, що ми можемо попросити допомогу, але доросла людина розуміє, що ніхто не зобов'язаний допомогти йому і дуже вдячний, якщо вони допомагають, і незріла людина думає, що він може переповнювати і робити що-небудь, але якщо все, є мама, тато або деякі інші люди, які можуть "копувати онуки" протягом декількох місяців, наносити на непристойну фінансову допомогу купити житло або щось інше ("старі люди мають економії, вони відчувають себе шкода?"), підрахунок на батьківському майно як власні і подібні приклади.

Ви краще заспокоїти себе. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. В'ячеслав Гусєв: Будь-які проблеми, включаючи захворювання, просто складні крила

З’ясуйте, що спочатку ми маємо претензію, що літні люди живуть некоректно, їхня їжа погана, їх побутова техніка та кухня застарілі, але при виникненні проблем ми запускаємо до наших батьків і згадуємо бульбани там як щік.

Незалежне життя визначається в першу чергу рівнем відповідальності і можливістю вирішення проблем.Не рахуйте на будь-який інший, щоб це зробити. Якщо ви хочете бути незалежними, будьте готові до того, що ви не завжди будете чути, розуміли і добре подаються.

Приготований Dina Richards P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/dina.v.richards/posts/ 10153304710164452:0