Хедда Болгар.

Ця гарна леді є американський. вона живе в Лос-Анджелесі в своєму домі. Він працює як психоаналіз, в середньому, проводить близько 20 сеансів на тиждень. Працює на 75 років. Начало » Продукти »

Хедда Болгар - відомий психоанал. Вона живе тільки в своєму домі в Лос-Анджелесі, дивлячих пацієнтів на 20 годин на тиждень. Професіонали та виступають на професійних конференціях. Хедда є інтелектуальною, життєздатною, успішною каліфорнійською жінкою. Це не дивно, якщо це не для однієї деталі. Hedde Bolgar є 103.

Хедда отримала диплом у Відні у 1936 році. Її вчителями були психоаналітики Віденського кола, найближчих послідовників Сігмунд Фрейд. Досвід роботи з психічним здоров'ям більше 75 років.

Хедда має багато пацієнтів. Деякі з них похилого віку. «Я хворий, який становить 91 років. Вона дуже рада говорити про терапевта, який старше її. Здавалося б, що молоді люди не розуміють всіх її проблем. І я думаю, що багато способів вона справа. й

Кожен день Хедда Болгар допомагає хворим зрозуміти себе і відчувати себе краще. Вона не знає, чому вона повинна залишатися.

Ефективність Хедди, чіткість і різкість її розуму вражає. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

"Я не зробив багато видів спорту за останні 80 років."
Однак трохи більше року тому (тобто у віці 101) Хедда зацікавила йога. Тепер вчитель приходить в будинок.

Її секрет не фізична активність. Згідно з Hedda Bolgar, щоб жити щасливо коли-небудь після того, як вам потрібно правильно харчуватися (від 14 років), отримати достатньо сну і, головне, прийняти те, що відбувається і не хвилюватися занадто багато про труднощі. Що ще не сталося.

«Ви все ще не знаєте, що станете для вас в майбутньому. Що з ваших друзів і сім'ї ви втратите, ніж хворі, які неприємності вам доведеться зіткнутися. Ваші страхи не обов’язково стають реальними – досить протилежними. Не існує точки, пов'язані заздалегідь. Насолоджуйтеся життям і не думають про погану. й

Хедда стверджує, що для психічного здоров'я у дорослому віці необхідно розуміти, що роки приносять не тільки збитки, але і переваги. «Люди говорять про те, що ми втратимо з віком і забуваємо, що ми отримуємо. Не ярмарок. З роками ми отримуємо незалежність, навчаємось краще зрозуміти, і стати менш тривожними. Вік надає можливість подумати про своє життя, зупинити сердитися з собою для прийняття виправних рішень і позбавлення від почуттів провини. й

Хедда повністю спокійний про смерть. Звісно, як і всі ми, вона б хотіли б, щоб бути певним продовженням за межі цієї лінії. Але Хедда ніколи не хоче народитися знову. Не схожа на ідею інкарнації. Чому? Діти дуже незалежні, дуже незалежні істоти. Hedda Bolgar, 103, не хоче залежати від зовнішньої допомоги - навіть в її наступному житті.