288
У мене немає ідеї, що кавун може поліпшити здоров'я!
Ми знаємо, що не тільки м'якоть кавун хороший для здоров'я. У народній медицині кавунське насіння, сік і скоринки вже давно використовуються! Після всього, практично всі корисні мікроелементи, які знаходяться в м'якоті кавуна, знаходяться в скоринки.
Сьогодні ми поділимося з вами секретами використання. кавун для лікарських цілей. Наші прості рекомендації, ви ніколи не будете розчаровані в перевагах здоров'я кавуна!
Переваги кавунової скоринки
На жаль, наркотики на основі кавунових скоринтів протипоказані тим, хто страждає сечокіазу, цукрового діабету, пієлонефриту і простатевих патологій.
Не забудьте поділитися корисною статтю з друзями, а також дізнатися, як вибрати правильний кавун!
від 1 2 3 4 5+
Вікторія Поплавська вважає, що мистецтво не знає відпочивати! Він захоплює малюнок, використовується для пошуку життя очима художника. Чистка будинку і приготування різноманітних страв вважається не роботою, але задоволення: після усього, можна підходити до будь-якого бізнесу творчо! Він любить нестандартні методи вирішення проблем. Улюблена книга Вікторія – Три комради Е. М. Ремарке.
Сьогодні ми поділимося з вами секретами використання. кавун для лікарських цілей. Наші прості рекомендації, ви ніколи не будете розчаровані в перевагах здоров'я кавуна!
Переваги кавунової скоринки
- Для краси обличчя
Маски від кавунової скоринки активно зволожують шкіру, роблять її гладкими, мають протизапальну дію. Перед приготуванням обов'язково слід видалити зелений кольоровий шар кавунової шкірки. Потім подрібніть виріб до рулі стану. Розподіліть її на невеликому сегменті стерильної марлі, після чого нанесіть отриману маску на обличчя. Тримайте маску близько 20 хвилин, а після процедури промийте холодною водою.
- При порушенні травних процесів
В якості додаткового лікування коліту можна використовувати диспепсію і дисбіоз, відвар кавунової скоринки. Перед приготуванням обов'язково слід видалити зелений кольоровий шар кавунової шкірки. 100 грам продукту залити 1 л води і встановити варити на невеликому вогні, кип'ятити близько півгодини. Після зазначеного часу зніміть засіб від вогню і дайте настоятися ще 1 годину, потім процідіть відвар. Приймати ліки тричі на день за півсклянки.
Р - Витрата
Традиційна медицина в даному випадку рекомендує приймати настій кавунських скоринтів. Спочатку зніміть зелений колірний шар. Потім висушіть кавунські скоринки в електросуширі або в духовці. Для цього викласти скоринки на чаші або грилі і сушити їх при температурі 55-60 градусів для повного втрати вологи. Потім подрібніть готовий продукт до отримання порошку. Дві столові ложки препарату залийте 500 мл окропу і дайте настоятися близько години. Після зазначеного часу процідіть настій. Використовуйте засіб 3 рази на добу до їжі 100 мл.
Також інфузія рекомендована людям, які страждають від частих більЗахворювання жовчних і сечових шляхів.
На жаль, наркотики на основі кавунових скоринтів протипоказані тим, хто страждає сечокіазу, цукрового діабету, пієлонефриту і простатевих патологій.
Не забудьте поділитися корисною статтю з друзями, а також дізнатися, як вибрати правильний кавун!
від 1 2 3 4 5+
Вікторія Поплавська вважає, що мистецтво не знає відпочивати! Він захоплює малюнок, використовується для пошуку життя очима художника. Чистка будинку і приготування різноманітних страв вважається не роботою, але задоволення: після усього, можна підходити до будь-якого бізнесу творчо! Він любить нестандартні методи вирішення проблем. Улюблена книга Вікторія – Три комради Е. М. Ремарке.
З пластикової пляшки можна зробити портативний пилосос! Ми навчимо вас ...
Якщо було куряче покс, обов'язково прочитайте це! Як лікувати черепиці.