287
З пластикової пляшки можна зробити портативний пилосос! Ми навчимо вас ...
портативний пилосос є не тільки зручним, але і дуже функціональним. Сьогодні ми представляємо вашій увазі унікальний майстер-клас з виготовлення такої речі з непроваджених матеріалів. Звичайно, ми не пропонуємо замінити цей винахід звичайним пилососом, але сама ідея гідна реалізації.
Така ідея повинна бути реалізована разом з дитиною як унікальна. Школа-проект Або ремесла. Діти віджимають радість, коли пилосос виготовлений своїми руками починає працювати!
Як зробити пилосос своїми руками Вам буде потрібно
Майстер-клас портативний Дивитися відео.
Поділіться цією оригінальною ідеєю з друзями, а також дізнайтесь, як зробити кондиціонер своїми руками!
від
Вікторія Поплавська вважає, що мистецтво не знає відпочивати! Він захоплює малюнок, використовується для пошуку життя очима художника. Чистка будинку і приготування різноманітних страв вважається не роботою, але задоволення: після усього, можна підходити до будь-якого бізнесу творчо! Він любить нестандартні методи вирішення проблем. Улюблена книга Вікторія – Три комради Е. М. Ремарке.
Така ідея повинна бути реалізована разом з дитиною як унікальна. Школа-проект Або ремесла. Діти віджимають радість, коли пилосос виготовлений своїми руками починає працювати!
Як зробити пилосос своїми руками Вам буде потрібно
- пластик
- дезодорант
- Москіт-net
- пластика
- метал-ножиці
- двосторонній
- 12-вольт
Майстер-клас портативний Дивитися відео.
Поділіться цією оригінальною ідеєю з друзями, а також дізнайтесь, як зробити кондиціонер своїми руками!
від
Вікторія Поплавська вважає, що мистецтво не знає відпочивати! Він захоплює малюнок, використовується для пошуку життя очима художника. Чистка будинку і приготування різноманітних страв вважається не роботою, але задоволення: після усього, можна підходити до будь-якого бізнесу творчо! Він любить нестандартні методи вирішення проблем. Улюблена книга Вікторія – Три комради Е. М. Ремарке.
Тест «Травелер» мій секрет незрівнянних тортів. Світло, пишні, незвичайно м'які!
У мене немає ідеї, що кавун може поліпшити здоров'я!